Se aprinde derby-ul Rapid – FCSB! Replică dură din Giuleşti pentru Mihai Stoica: ‘Am vorbit cu jandarmeria’

Se aprinde derby-ul Rapid – FCSB! Replică dură din Giuleşti pentru Mihai Stoica, cel care spusese că giuleştenilor le este frică şi de aceea au decis să nu acorde decât 600 de bilete celor de la FCSB pentru meciul de duminică.

Iniţial, Rapid le promisese celor de la FCSB o peluză întreagă, dar până la urmă galeria de la Peluza Nord va avea parte doar de 600 de bilete în loc de 2.800. Mihai Stoica s-a înfuriat şi a spus că motivul din spatele acestei decizii este frica giuleştenilor.

Se aprinde derby-ul Rapid – FCSB!

Acum, Victor Angelescu, unul dintre acţionarii giuletenilor a intervenit. Spune că din motive de siguranță, pentru a evita un eventual conflict între cele două galerii s-a decis să se acorde doar 600 de bilete oaspeţilor de duminică.

„Nu ne-am răzgândit, au fost niște discuții între galerii, iar noi ca și club le-am oferit mai puține bilete din motive de securitate. Am vorbit și cu Jandarmeria. După cum știți, stadionul Rapid are tribunele foarte aproape de teren și ar fi fost o problemă destul de mare dacă le-am fi dat o peluză întreagă.

Era aproape imposibil să nu existe conflicte. Ajungeau repede și la tribuna 0, se intra repede și pe teren și atunci, împreună cu Jandarmeria, noi cei din club am decis să nu facem acest lucru.

Nu se pune problema să ne fie frică, nu cred că putem să comparăm galeriile. Am jucat pe Arena Națională și le-am dat Peluza Sud toată, 8.000 de locuri. Nu e vorba de frică, pur și simplu din motive de securitate”, a declarat Victor Angelescu la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed