Scandalul momentului în Superliga! Revoltă împotriva omului lui Răzvan Burleanu. Şefii lui Dinamo şi-au ieşit din minţi după meci

Scandalul momentului în Superliga! Revoltă împotriva omului lui Răzvan Burleanu. Şefii lui Dinamo şi-au ieşit din minţi după meciul cu Petrolul Ploiești, scor 1-1. Andrei Nicolescu este cel care a ieşit în faţă.

Dinamo a condus până în prelungirile partidei cu Petrolul. După lungi verificări s-a acordat lovitură de la 11 metri pentru ploieșteni. Răzvan Burleanu nu scapă de acuzații!

Revoltă împotriva omului lui Răzvan Burleanu.!

Dinamo putea pleca acasă cu toate cele 3 puncte în urma confruntării cu ploieștenii. Oamenii lui Dinamo acuză arbitrajul din meciul cu Petrolul. ”Câinii” au fost egalați în minutele de prelungire, când Horațiu Feșnic a semnalat penalty după un duel între Amzăr si Musi.

Decizia nu a fost ușoară. Arbitrii din camera VAR au avut nevoie de aproximativ 10 minute pentru a verifica faza. Andrei Nicolescu şi-a ieşit din minţi.

“Într-o decizie atât de importantă trebuie analizat contextul în care s-a produs acea fază. Se fluieră offside în atacul nostru la Amzăr şi nu este offside. Apoi ajungem la faza din careul nostru.

Se analizează la VAR şi nu este offside. Chiar dacă nu se trag liniile, se vede pe stop cadru cum jucătorul de la Petrolul este clar în afara jocului. Şi acolo este offside. După care este împins de către Huja şi este fault în atac.

Adică nu poţi să analizezi o fază de penalty în două secunde fără să vezi fault în atac. Penalty-ul, ce să mai comentez? Nu mai e nimic de comentat. Nu e sub nicio formă, alunecă”, a spus oficialul lui Dinamo care nu s-a oprit aici.

Șefii dinamoviști cer dreptate !

”Tocmai asta e foarte frustrant. Nu e prima dată când se iau aceste decizii împotriva lui Dinamo. La UTA, cu Sepsi, la Craiova. Dar să iei o decizie de genul ăsta în minutul 90+13… nu ştiu cât de mult îşi doresc arbitrii Dinamo în Liga 1.

Avem trei faze controversate în şapte secunde şi toate sunt împotriva lui Dinamo. Avem offside, fault în atac şi eventual penalty, toate împotriva lui Dinamo. Ce să mai zic?

Am tras public semnale de alarmă. I-am scris domnului Vassaras, nu am nicio reacţie. Singura şansă este ca presa să respecte adevărul faptic și să strige. Mai mult decât a face scrisoare deschisă, scrisoare oficială, să fim ignoraţi complet… Vrem să fim respectaţi şi se pare că nu suntem. Trăim cu imaginea acelui Dinamo de care lumea se temea că Dinamo face şi drege, aranjează. Trăim acea imagine, dar oameni buni, Dinamo este altceva acum. Reveniţi-vă…

Toată lumea declară ceva frumos, dar se iau decizii împotriva lui Dinamo. Atât timp cât noi ne-am exprimat public şi oficial opinia şi suntem ignoraţi, singura şansă este ca în presă să se creeze această discuţie”, a spus Andrei Nicolescu la fanatik.ro.

Dinamo București ocupă penultima poziție in clasamentul din Superliga înaintea celei de-a 3-a etapă a play-out-ului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed