Scandalul din Turcia nu s-a încheiat. Decizia președintelui de la Ankaragucu după ce a bătut un arbitru. Olimpiu Morutan, martor al scenelor

Scandalul din Turcia nu s-a încheiat. Faruk Koca, președintele lui Ankaragucu, a anunțat că își dă demisia din funcția pe care o ocupa după ce l-a bătut pe arbitrul meciului cu Rizespor.

Faruk Koca a făcut anunțul la mai puțin de 24 de ore de la gestul său care a uimit o lume întreagă. Ankaragucu a terminat la egalitate cu Rizespor, 1-1. Olimpiu Moruțan a marcat pentru echipa sa.

Președintele lui Ankaragucu și-a dat demisia

Faruk Koca nu mai este președintele echipei Ankaragucu. Acesta a anunțat că își dă demisia după ce l-a agresat pe arbitrul Halil Umut Meler la finalul meciului cu Caykur Rizespor.

”Oricare ar fi amploarea nedreptății sau a greșelii, nimic nu poate legitima sau explica violența pe care am comis-o. Aș dori, de asemenea, să anunț publicul că am demisionat din funcția de președinte al MKE Ankaragucu pentru a împiedica clubul, fanii și familia mea să mai sufere vreun rău

Aș dori să-mi cer scuze comunității arbitrilor turci, publicului sportiv și națiunii noastre, în special domnului Meler și familiei sale. În același timp, sper că problemele structurale ale fotbalului turc vor fi discutate mai realist ca urmare a acestui incident grav pe care l-am provocat”, a declarat Faruk Koca, conform Sky Sports.

Înaintea anunțului, poliția turcă l-a reținut pe președintele clubului.

După meci, Faruk Koca a încercat să-și explice gestul.

”Eu doar am vrut să protestez verbal și să-l scuip în față pe arbitru. I-am dat o palmă peste față, palma mea nu i-a cauzat hematomul. După ce a primit palma, arbitrul a rămas pe picioare 5-10 secunde, apoi s-a aruncat pe gazon. M-am luat imediat de acolo. În afară de palmă, nu am nicio vină”, a declarat Koca, conform Daily Mail.

Arbitrul Halil Umut Meler a ajuns la spital

Arbitrul Halil Umut Meler a ajuns la spitalul Acibadem din Ankara după ce a fost agresat pe teren. Acesta a fost diagnosticat cu traumatism cranian. La câteva ore distanță a fost sunat și de președintele turc Recep Tayyip Erdogan.

”Umflătura de la ochiul stâng a început să dea înapoi. Am făcut un nou control la creier în această dimineață. Creierul nu a fost afectat deloc. Afecțiunile nu vor fi permanente.

Arbitrul a fost evaluat și de oftalmologii noștri. A avut o fluctuație a tensiunii de dimineață, dar totul este sub control. Va rămâne aici și în această noapte. Cel mai probabil, va părăsi spitalul mâine (n.r. – miercuri) dimineață”, a declarat medicul Mehmet Yorubulut.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed