Scandalul de la FCU Craiova escaladează! Adrian Mititelu, somat de impresar. S-a ajuns la FIFA în acest conflict

Scandalul de la FCU Craiova escaladează! Adrian Mititelu, somat de impresar. S-a ajuns la FIFA în acest conflict. Este vorba despre fotbalistul fugar, Andre Duarte. Impresarul lusitanului vrea cartea verde a jucătorului.

Sunt probleme la FCU Craiova după prima înfrângere din campionat. Trupa lui Adrian Mititelu are probleme cu fundaşul fugar, Andre Duarte.

Adrian Mititelu, somat de impresar

Adrian Mititelu speră să nu-l piardă pe Andre Duarte liber de contract. FCU Craiova susţine că lusitanul mai are un an de contract cu echipa craioveană. Bernardo Vasconcelos, impresarul fundașului central portughez, e de altă părere. „FIFA i-a dat drept de joc lui Duarte pentru AC Reggiana, iar clubul din Bănie are la dispoziție 10 zile pentru a-i elibera fotbalistului cartea verde”, a spus acesta, conform gsp.ro.

Marcel Pușcaș, directorul executiv al FCU Craiova a spus clar. „Nu s-a judecat speța pe fond. Poate fi legitimat provizoriu până la judecată”, a spus oficialul alb-albaştrilor, conform sursei citate.

Totul a început după ce Andre Duarte a fugit de la echipă. Susţine că este liber de contract. De partea cealaltă, oltenii au spus clar. Mai are un an de contract cu gruparea din Bănie.

„În urma zvonurilor apărute în legătură cu transferul fundașului lusitan André Duarte în străinătate, clubul nostru face următoarele precizări:

André Duarte este jucătorul Craiovei până la data de 30 iunie 2024 și este așteptat să reia pregătirea alături de coechipierii săi.

Transferul acestuia la o altă echipă se face numai cu acordul clubului de care aparține.
În prezent, nu există un litigiu la FRF, FIFA sau la TAS între clubul nostru și André Duarte”, au comunicat oltenii.

Ulterior, Andre Duarte s-a adresat la FIFA. FCU Craiova a mai precizat că impresarul Bernardo Vasconcelos a semnat un contract de reprezentare, prin care este de acord să primească un comision 8.000 de euro în cazul în care Andre Duarte va continua la Craiova și în sezonul 2023-2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed