Scandalul continuă la Tottenham. Antrenorul lui Radu Drăgușin, ținta suporterilor. Ce s-a întâmplat cu românul la ultimul meci

Scandalul continuă la Tottenham. Antrenorul lui Radu Drăgușin a fost ținta suporterilor după ultimul meci.

Tottenham a învins-o pe Crystal Palace, scor 2-1, în etapa cu numărul 27 din Premier League, meci în care românul nu s-a ridicat de pe banca de rezerve.

Antrenorul lui Radu Drăgușin, ținta suporterilor

Tottenham a câștigat meciul cu Crystal Palace, dar suporterii au fost nemulțumiți pentru că Ange Postecoglou nu l-a folosit deloc pe Radu Drăgușin (22 de ani). De altfel, tricolorul nu a juca deloc în ultimele trei partide.

„Ange sigur are ceva cu Drăgușin” , „Sunt cel puțin zece meciuri de când nu mai atacăm de la mijloc, nu mai avem pase lungi. Drăgușin poate fi incredibil în atac, la duelurile aeriene, dar îl preferă pe Emerson”. „Drăgușin trebuie să intre”, „Avem nevoie de o schimbare, să intre Drăgușin și Johnson”, sunt câteva dintre mesajele postate de fanii englezi.

Internaționalul român a adunat aproximativ 30 de minute în tricoul englezilor de când a fost transferat în această iarnă.

Ange Postecoglou și-a motivat decizia în privința lui Radu Drăgușin la conferința de presă. Antrenorul a explicat că sunt mai mulți jucători în lot care deocamdată nu sun pregătiți suficient. 

„Pentru noi, o echipă care vrea să evolueze la cel mai înalt nivel, există nevoia de un lot puternic. Iar pentru a avea un lot puternic și bine pregătit este nevoie de multe meciuri în care jucătorii să prindă oportunități.

În acest moment, dacă un jucător se accidentează, există cazul să avem o singură variantă de înlocuire. Un jucător care nu a mai jucat de 4 sau 5 meciuri. Problema unui astfel de jucător este că nu are ritmul necesar.

Dacă mi-aș fi dorit să jucăm în Europa? Absolut, 100%.”, spunea tehnicianul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed