Avertisment dur pentru Radu Drăguşin! De ce nu are nicio şansă să joace. Antrenorul lui Tottenham a spus clar

Avertisment dur pentru Radu Drăguşin! De ce nu are nicio şansă să joace. Antrenorul lui Tottenham a spus clar ce se întâmplă cu românul.

Englezii joacă la această oră cu Crystal Palace, în etapa cu numărul 27 din Premier League.

Avertisment dur pentru Radu Drăguşin

Ange Postecoglou (58 de ani), a spus clar de ce nu îl introduce pe teren pe internaționalul român adus cu 30 de milioane de euro.

Antrenorul lui Tottenham spune că deocamdată acesta nu are ritmul necesar. Tehnicianul a mai explicat că din cauza faptului ce echipa sa nu joacă în cupele europene scad șansele ca unii fotbaliști să prindă mai multe minute. Radu Drăgușin nu a fost până acum niciodată titular.

„Pentru noi, o echipă care vrea să evolueze la cel mai înalt nivel, există nevoia de un lot puternic, iar pentru a avea un lot puternic și bine pregătit este nevoie de multe meciuri în care jucătorii să prindă oportunități.

În acest moment, dacă un jucător se accidentează, există cazul să avem o singură variantă de înlocuire, un jucător care nu a mai jucat de 4 sau 5 meciuri. Problema unui astfel de jucător este că nu are ritmul necesar.

Dacă mi-aș fi dorit să jucăm în Europa? Absolut, 100%.

Nu e prima dată când mă confrunt cu probleme de lot. Mi s-a mai întâmplat înainte și la echipele precedente. Am avut multe accidentări în acest sezon, majoritatea cauzate de felul în care ne antrenăm și jucăm”, a spuss antrenorul lui Tottenham.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed