Scandalul care șochează lumea fotbalului: jucătorii naționalei s-au bătut parte în parte cu polițiștii/ Video

Scene absolut incredibile au avut loc în Spania, la Madrid, acolo unde mai mulți dintre jucătorii de echipă națională au fost reținuți.

Naționala din Peru a venit, la Madrid, în Spania, pentru a juca un amical împotriva Marocului.

Fotbaliștii din Peru, bătaie cu poliția

Sute de suporteri ai echipei naţionale a statului Peru s-au adunat în fața unui hotel din Madrid pentru a saluta fotbaliștii.

Potrivit cotidianului spaniol Marca, scandalul ar fi început când Yoshimar Yotun s-ar fi apropiat de fani pentru a-i saluta.

O acţiune interzisă de poliţişti care l-au împins puternic înapoi pe mijlocaşul de 32 de ani, conform unui videoclip postat pe reţelele de socializare. În semn solidaritate, câţiva dintre colegii săi au încercat să dea o mână de ajutor coechipierului lor, care apoi şi-a pierdut cumpătul.

Între jucători, suporteri și polițiști a început o bătaie în toată regula. În toată învălmășeala mai mulți jucători au fost loviți de către polițiști.

Jucătorii au fost duși la secția de poliție

În urma scenelor violente, mai mulți jucători au ajuns la secția de poliție.

Portarul peruan Pedro Gallese, înconjurat de poliţie într-un alt videoclip, a fost reţinut, după cum a raportat Marca. Federaţia Peruană a confirmat că jucătorul său a fost eliberat fără acuzaţii.

Preşedintele FPF, Agustin Lozano, a adăugat că jucătorul este „bine şi se odihneşte”.

De asemenea, atacantul Alex Valera şi portarul José Carvallo, au fost chemaţi la secţia de poliţie pentru a depune mărturie despre cearta în care au fost implicaţi, potrivit informaţiilor furnizate de AmericaTV.

Într-un comunicat de presă, Federaţia a făcut apel la calm şi a cerut susţinătorilor săi să nu escaladeze situaţia cu autorităţile spaniole.

Situația este una cât se poate de delicată, asta pentru că în Spania există o mare comunitate de peruvieni. Violențele poliției Spaniole împotriva jucătorilor echipei naționale ar putea escalada în timpul meciului de fotbal.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed