Scandal uriaş la rivalii tricolorilor! Au făcut praf naţionala după ultimul amical. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Scandal uriaș la naționala Ucrainei! Rivalii echipei lui Edi Iordănescu au fost făcuți praf după ultimul meci de pregătire pentru EURO 2024. Selecționata lui Rebrov nu a primit nici o șansă de la jurnaliștii ucraineni.

Echipa națională a României va debuta la EURO 2024 împotriva Ucrainei. Meciul se va disputa pe 17 iunie, de la ora 16:00, pe stadionul din Munchen.

Scandal uriaş la rivalii tricolorilor! Edi Iordănescu trebuie să ştie

Înainte de a debuta la EURO, Ucraina a disputat ultimul amical de pregătire, cu Polonia, și a pietdut cu scorul de 3-1. Din cauza acestui lucru, selecționații lui Rebrov au fost foarte criticați de presa din Ucraina.

„Polonia a învins Ucraina, circ în apărarea noastră”, au titrat ucrainenii de la football24.ua.

„Ucraina a început bine, a presat, dar a primit un gol ridicol după un corner.
Galben-albaștrii au uitat de tot jocul lor și s-au chinuit la niște acțiuni absolut banale ale Poloniei”, au mai scris jurnaliștii.

Chiar dacă echipa lui a pierdut, Sergiy Rebrov nu a fost chiar nemulțumit de prestațiile jucătorilor săi.

„Nu pot spune că am jucat foarte prost, dar am fost slabi la toate fazele fixe. Au fost și lucruri pozitive în acest meci. A fost o experiență din care trebuie să învățăm și să tragem concluzii înainte de EURO. Am primit două goluri din corner, au mai fost ocazii din faze fixe și în repriza a doua. Trebuie să lucrăm la asta. Știm ce probleme avem”, a declarat Rebrov.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed