Umilinţă totală pentru naţionala lui Edi Iordănescu! Adversarii de la EURO 2024 râd de tricolori. Ce au spus belgienii după ruşinea cu Liechtenstein

Umilinţă totală pentru naţionala lui Edi Iordănescu! Adversarii de la EURO 2024 râd de tricolori. S-a aflat ce au spus belgienii după ruşinea cu Liechtenstein. România a comis-o grav în faţa amatorilor, pe stadionul din Ghencea.

Băieţii lui Edi Iordănescu nu au fost în stare să dea nici măcar un gol înaintea EURO 2024. România a făcut doar 0-0, pe Ghencea, cu amatorii din Liechtenstein.

Umilinţă totală pentru naţionala lui Edi Iordănescu!

Acest rezultat a fost prilejul perfect pentru adversarii de la EURO 2024 să râdă de naţionala lui Edi Iordănescu. Belgienii au dat cu un verdict dur. Adversara tricolorilor din grupa de la turneul final spun că este un rezultat rușinos pentru România în cel de-al doilea amical din luna iunie.

Jurnaliștii i-au lăudat doar pe jucătorii din Liechtenstein, despre care au spus că s-au apărat curajos, conform hln.be. ”România nu înscrie în fața Liechtensteinului.

Rușine pentru România, acasă, în fața piticilor din fotbal, Liechtenstein. Românii nu au reușit să se impună nici vineri seară, în al doilea și ultimul meci amical din perioada premergătoare Campionatului European.

Micuțul stat s-a apărat curajos și a scos o remiză fără goluri. Marți, România și-a ascuțit colții și cu Bulgaria în primul din cele două meciuri de antrenament (0-0).

Belgia va juca împotriva României în a doua zi a Campionatului European, sâmbătă, 22 iunie”, a notat sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed