Scandal uriaş la Miami! S-a întâmplat chiar pe teren. Cum şi-a umilit adversara din Rusia / Video

Din ce în ce mai multe persoane observă că există multă tensiune între ruşi şi belaruşi, pe de o parte, şi ucraineni, pe de altă parte.

Acest lucru s-a văzut și la meciul dintre Marta Kostiuk (Ucraina) și Anastasia Potapova (Rusia). La finalul întâlnirii în care rusoaica s-a impus, scor 6-1, 6-3, Kostiuk a refuzat să dea mâna cu adversara sa.

Recent, la Indian Wells, Anastasia Potapova a făcut un gest care le-a înfuriat pe rusoaice și care i-a adu și o sancțiune. Înaintea unui meci a purtat un tricoul echipei Spartak Moscova.

Kostiuk, atac dur la WTA

Avertismentul nu a fost suficient pentru Kostiuk.

„Am vrut o întâlnire cu consiliul de administraţie (al circuitului) şi nu am obţinut-o. Niciun răspuns, nimic, doar tăcere. Sunt multe lucruri cu care nu sunt de acord din ceea ce face WTA. Nu va schimba nimic. Orice aş spune, voi culege multă ură. Dar un avertisment? Nu face nimic. Poţi suspenda pe cineva, nu ştiu. Nu pot comenta asta, e doar ciudat”, a spus ucraineanca.

Săptămâna trecută, Lesia Tsurenko a spus că mai multe jucătoare ucrainene au făcut această cerere. Mai mult, a a decis să se retragă chiar înainte de a o înfrunta pe belarusa Aryna Sabalenka, la turneul de la Indian Wells (California). Ulterior, a dezvăluit că ar fi suferit un atac de panică în urma unei discuţii cu conducătorul WTA despre consecinţele invaziei ruse în ţara sa.

„Evident că exista tensiune, nu suntem prieteni, suntem în război chiar acum. S-ar putea să nu salut unele jucătoare, dar nu am abordat niciodată pe nimeni, nu am vorbit niciodată cu nimeni. Poate că am răspândit ura doar prin prezenţa mea”, a mai spus Marta Kostiuk.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Daca nu ar fi neam prost, ar realiza ca razboiul sangeros nu este intre sportivi. Sportivii au ”razboiul” lor pasnic pe care rusoaica tocmai il castigase!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed