Scandal uriaş la Cupa Mondială 2022! Decizia care scoate din minţi pe toată lumea. Milioane de euro sunt în joc

Scandal uriaş la Cupa Mondială 2022! Este decizia care scoate din minţi pe toată lumea. Milioane de euro sunt în joc, iar cei din Qatar au luat o decizie absolut şocantă. Au interzis berea.

Scandalul este cât casa în Qatar cu câteva zile înaintea startului Cupei Mondiale 2022. S-a aflat motivul discordiei.

Scandal uriaş la Cupa Mondială 2022!

Cupa Mondială 2022 nici nu a început, iar scandalul este imens. Qatar nu va mai permite comercializarea berilor cu alcool pe stadioane! Decizia vine cu doar 48 de ore înainte de startul competiţiei.

Un oficial al Campionatului Mondial a confirmat noua politică qatareză în această dimineață. Ulterior, a venit un anunț din partea FIFA. „În urma discuțiilor dintre autoritățile țării gazdă și FIFA, s-a decis ca vânzarea de băuturi alcoolice să fie concentrată la Festivalul FIFA pentru Fani. Alte locuri destinate fanilor și locațiile autorizate și ca punctele de vânzare a berii din perimetrul stadioanelor să fie eliminate”, spun cei de la FIFA.

La meciurile de la Campionatul Mondial vor fi comercializate doar băuturi fără alcool. New York Times scrie că decizia luată de Qatar va produce tensiuni între FIFA și unul dintre cei mai importanți sponsori ai forului internațional, compania de bere Budweiser. Compania are un contract de sponsorizare în valoare de 75 de milioane de dolari. De suferit vor avea și fanii, înfuriați de hotărârea comunicată astăzi.

În ghidul oficial pentru fani trimis de FIFA înainte de competiție, acestora le era promis că „deținătorii de bilete vor avea acces la Budweiser, Budweiser Zero (n.r. – bere fără alcool) și Coca-Cola în perimetrul stadioanelor” începând cu 3 ore înainte de meciuri și la maximum o oră după finalul acestora.

Berea va fi în continuare disponibilă în apartamentele de lux rezervate oficialilor FIFA și altor oaspeți bogați, conform sursei citate.

FIFA precizează că berea fără alcool, Budweiser Zero, va putea fi în continuare comercializată în perimetrul stadioanelor.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed