Scandal uriaș la CSU Craiova! Gică Craioveanu a făcut totul public. De ce l-a dat afară Mihai Rotaru

Scandal uriaș la CSU Craiova! Gică Craioveanu a făcut totul public. De ce l-a dat afară Mihai Rotaru.

Gică Craioveanu a confirmat plecarea de la CSU Craiova, acolo unde a deținut funcția de director de imagine vreme de 10 ani.

Scandal de proporții la CSU Craiova

Acesta a afirmat că Mihai Rotaru a fost cel care l-a determinat să părăsească formația din Bănie, patronul „leilor” impunându-i o serie de condiții cu care acesta nu ar fi putut fi de acord.

„Da! Este adevărat! De comun acord cu Mihai Rotaru am decis să închidem oficial colaborarea. Am avut o discuție cu Mihai săptămâna trecută. De la el a venit propunerea asta, nu de la mine. El mi-a zis că pot rămâne, totuși, alături de ei, dar nu în club. Dar în condițiile astea eu am zis că nu are rost să rămân așa.

Să rămân așa ca să ce? De decor? Dacă voiam să rămân de decor mă duceam și îmi puneam o statuie în vreun muzeu. Nu! Mulțumesc! Dragoste cu forța nu se poate. Eu am vrut să se întâmple alte lucruri la Craiova, dar nu mi-au ieșit. Eu am vrut titlul. Eu asta îmi doresc.

Nu am ieșit până acum în presă cu declarații, deoarece băieții se aflau înaintea meciului cu Dinamo și nu am vrut să le atrag atenția pe subiectul ăsta. Am vrut să îi las să se concentreze doar pe meciul cu Dinamo. Eu voi rămâne în continuare un susținător al acestei echipe, iar lucrul ăsta îl fac pentru băieții de la Peluza Nord”, a spus Gică Craioveanu, conform ProSport.

Gică Craioveanu: „Dragoste cu forța nu se poate”

Apoi, Craioveanu a transmis un mesaj și pentru fanii din Peluza Sud 97, el reiterând faptul că nu ar trebui să fie considerat de aceștia drept un trădător.

„Am un deosebit respect pentru cei de la Peluza Nord. Eu nu am avut nimic nici cu băieții de la Peluza Sud 97, deși ei m-au făcut trădător. Însă, eu nu am trădat niciodată Universitatea Craiova. Nu m-am dus să joc în viața mea la Steaua sau Dinamo. Eu în acest proiect al echipei lui Mihai Rotaru am intrat în 2013 datorită lui Corneliu Stroe. Nea Cornel m-a cautat și m-a rugat să mă alătur lor.

Mi-a spus că palmaresul Universității este la ei, iar eu pentru Universitatea fac orice. Nu am nimic cu Adrian Mititelu și nu cred că m-ați auzit pe mine să îl vorbesc public de rău. Dar acum asta este viața. Mihai mi-a propus încetarea oficială a colaborării, iar eu am acceptat.

Îți repet: dragoste cu forța nu se poate. Mihai Rotaru îmi propusese o altă variantă, dar nu am vrut. Nu pot rămâne așa, de formă. Le urez la băieți multă baftă, iar eu așa cum am fost vreau să vă spun că eu sunt cel care l-am descoperit pe Mitriță, deși sunt convins că vor aparea alții acum să se bată cu pumnul în piept”, a mai transmis Gică Craioveanu, potrivit aceleiași surse.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed