Scandal uriaș înaintea derby-ului Rapid – CFR Cluj! Acuzații dure la adresa oamenilor lui Dan Șucu. Revoltă totală în Gruia

Scandal uriaș înaintea derby-ului Rapid – CFR Cluj! Acuzații dure la adresa oamenilor lui Dan Șucu. Revoltă totală în Gruia. Unul dintre şefii echipei dă de pământ cu oficialii formaţiei din Giuleşti.

Cristi Balaj a ieșit la atac după atacurile oficialilor din Giulești. Ieşire extrem de virulentă a preşedintelui echipei clujene.

I-a redus la tăcere pe oamenii lui Dan Șucu!

Rapid va da piept cu CFR Cluj în etapa a 10-a din Superliga, luni, 25 septembrie, ora 21.00, pe stadionul din Giulești.

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a răbufnit în urma declarațiilor lui Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid. Oficialul din Giulești ar fi insinuat că formația din Gruia are parte de tratament special din partea arbitrilor.

Balaj nu s-a abținut și i-a pus la punct pe oamenii lui Dan Șucu, chiar înainte de derby.

„Nu sunt în măsură ca cei de la Rapid să comenteze despre arbitraje. Poate își amintesc ce s-a întâmplat la meciul din sezonul trecut când a fost domnul Cătălin Popa la centru.

Când am vorbit despre ei mi-am cerut scuze, după am întors spatele și acum mă mușcă de picior. Nu e posibil un astfel de comportament. Dacă pregătesc meciul de luni… Am să mă opresc și nu o să vorbesc mai multe pentru că sunt în avantaj cei de la Rapid în raport cu CFR Cluj când e vorba de arbitraj. Nu e cazul să vorbească ei despre noi”, a spus Cristi Balaj pentru ProSport.

Afirmațiile lui Victor Angelescu

„Am observat că e ceva obișnuit ca cei mai mulți dintre conducătorii cluburilor din Liga 1 să nege până în pânzele albe când sunt favorizați, chiar dacă se vede negru pe alb. Iar când sunt dezavantajați urlă cât mai mult.

Nu este și cazul nostru. Când am fost dezavantajați am fost supărați, dar dacă au existat greșeli pentru Rapid am recunoscut. Am văzut anumite explicații. Penalty-urile din CFR Cluj – Petrolul sunt clare. Unul este cât casa, nu poți să nu-l dai! Primul e penalty, dar nu este atât de evident. Dar spun că cel puțin al doilea a fost clar penalty.

Lumea a dat foarte mult în Istvan Kovacs, dar mie mi se pare un arbitru foarte bun. Ne-a arbitrat de multe ori, am avut și înfrângeri cu el, dar mi se pare cel mai bun arbitru al nostru. Chiar dacă a făcut gafele de duminică sunt convins că nu le-a făcut intenționat și sunt convins că rămâne unul dintre cei mai buni arbitri. Dar, asta nu înseamnă că nu s-a greșit flagrant în favoarea CFR-ului.

Normal ar fi fost ca domnul Balaj să iasă și să recunoască, măcar la al doilea. Acolo nu ai cum să spui că nu a fost penalty. Mai clar de atât…”, a declarat Victor Angelescu pentru sursa citată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed