Scandal uriaş în Superliga! Mihai Stoica s-a enervat în direct. Replică dură pentru şeful lui CSU Craiova, Mihai Rotaru

Scandal uriaş în Superliga! Mihai Stoica s-a enervat în direct. Replică dură pentru şeful lui CSU Craiova, Mihai Rotaru. Război al declaraţiilor îniantea finalului sezonului regulat. Totul a pornit din cauza meciului dintre CSU Craiova şi Rapid.

Mihai Rotaru s-a enervat atunci când Gigi Becali i-a spus cum să abordeze disputa cu Rapid. Şeful de la CSU Craiova a replicat şi a anunţat că FCSB va pierde titlul.

Mihai Stoica s-a enervat în direct

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Mihai Rotaru. Finanțatorul de la FCSB i-a oferit mai multe sfaturi de ordin tactic omologului de la CSU Craiova pentru a putea învinge Rapid în această rundă.

Sfaturile lui Becali nu au fost primite tocmai bine de Rotaru. Patronul lui CSU Craiova a spus că, în ciuda avansului de 10 puncte față de a doua clasată, FCSB are cele mai mici șanse de a câștiga campionatul în Superliga.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a răspuns declarațiilor lui Mihai Rotaru făcând o comparație între lotul formației roș-albastre și cel al lui CSU Craiova. „Mihai Rotaru ne-a făcut o radiografie. Povestea cu jucătorul U21 se poate dezvolta simplu. Avem U21, Octavian Popescu cu variante Radaslavescu și Pandele. Craiova are Baiaram cu variantă Danciu și atât, stop joc. Nu înțeleg care e problema.

Când iese Coman, intră Miculescu. Când iese Olaru, intră Alhassan. Când iese Mitriță, cine intră? E posibil ca bancă noastră să fie scurtă, dar, din experiența acumulată în calitate de conducător, am avut performanțe când am avut echipe cu banca foarte scurtă, cum a fost generația 2004-2006 la Steaua. La Urziceni aveam bancă, era un lot echilibrat. Nici cu generația lui Pintilii și Bourceanu n-am avut o bancă foarte atractivă.

Cum adică avem bancă zero? Ovidiu Popescu asigură orice poziție. Dacă nu va prelungi cu noi și va rămâne liber, va avea oferte de la mai mult de jumătate din echipele de prima ligă. Există orice posibilitate. Deocamdată nu negociem, ne interesează să vedem cum terminăm.

Una e să iei campionatul după 10 ani, alta e să te uiți iar cum câștigă alții. Pentru mine ar fi ideal ca noi să intrăm cu 6 puncte reale distanță față de locul 2. 6 puncte ar fi ideale, dar poți intra cu mult mai puține. N-avem meciuri ușoare. Jucăm cu Petrolul și în deplasare cu Rapid.

Noi nu am vrut număr 9 (n.r – după plecarea lui Andrea Compagno). An vrut să jucăm altceva. Număr 9 există. Un jucător de 1.90m, imbatabil în duelurile aeriene, un jucător foarte bun care trebuie să primească încredere. În momentul în care va primi încredere veți vedea cine e Miculescu. A intrat, acum a jucat impecabil. E luptător. Mă interesează prea puțin cum îl văd alții. Eu îl văd cu ochii celui care stă aproape de echipă mereu”, a fost replica lui Mihai Stoica, în direct la Orangesport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed