Scandal uriaş în Superliga! Marius Lăcătuş a spus clar. Anunţul fostului mare jucător îi va scoate din minţi pe cei de la Dinamo

Scandal uriaş în Superliga! Marius Lăcătuș a spus clar. Anunţul fostului mare jucător îi va scoate din minţi pe cei de la Dinamo. A analizat în detaliu declarațiile lui Alexandru Albu, jucătorul giuleştenilor.

După Rapid-Dinamo, scor 2-1, Alexandru Albu nu s-a abținut. Marius Lăcătuș i-a dat dreptate jucătorului în controversa momentului.

Marius Lăcătuș a spus clar!

La finalul duelului ”câinilor” contra celor de la Rapid, 1-2, Alexandru Albu a răbufnit la flash interviu și a numit-o pe Dinamo ”o echipă mică”!

Și-a cerut iertare câteva zile mai târziu, însă cuvintele mijlocașului nu au fost trecute ușor cu vederea.

”Am primit câteva mesaje, nu multe. Într-adevăr eram și nervos după meci, pentru că tot stadionul m-a înjurat și pe mine și pe copiii mei, nu mi s-a părut ok să înjurăm, dar asta este.

Fiind nervos am vrut să spun probabil altceva cu siguranță, dar a ieșit ce a ieșit.

Îmi cer scuze pe această cale, nu am vrut să-i jignesc!”, a spus Albu, în conferința de presă de dinaintea meciului cu CFR, care se va juca sâmbătă, 10 februarie 2024, de la 21:15.

”Dă-mi voie să cred că Dinamo este o echipă mică!”

Marius Lăcătuș i-a dat dreptate giuleșteanului, însă consideră că Albu s-a referit la situația actuală a ”haitei”, având în vedere că Dinamo ocupă ultimul loc în clasamentul Superligii, conform Digi Sport.

”Dacă facem comparații, locul 2-3, unde e Rapid, și Dinamo, care e pe ultimul loc, dă-mi voie să cred că este o echipă mică față de Rapid.

Vorbim de situația actuală.

(nr – Albu) Nu s-a referit la tot ceea ce înseamnă Dinamo pe parcursul anilor, la istoria clubului!”, a spus Lăcătuș.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed