Lovitură totală pentru Elias Charalambous! Marius Lăcătuş, avertisment pentru cei de la FCSB. Gigi Becali se va enerva cumplit

Lovitură totală pentru Elias Charalambous! Marius Lăcătuş, avertisment pentru cei de la FCSB. Gigi Becali se va enerva cumplit. Roș-albaștri se află pe prima poziție în clasamentul din Superliga, cu 44 de puncte.

La o diferență de 10 puncte este CSU Craiova, ocupanta locului secund. Pe a treia poziție se află Rapidul cu 33 de puncte, iar CFR Cluj are un cumul tot de 33 de puncte și se află pe locul 4, însă mai are un meci de disputat, înainte de vacanță.

Lovitură totală pentru Elias Charalambous!

Marius Lăcătuș a vorbit despre posibilitatea ca FCSB să fie deja campioană, datorită avansului de puncte pe care îl are față de celelalte echipe.

Antrenorul a declarat că mai este drum lung pănă acolo, deoarece în play-off punctele se vor înjumătății, iar distanța dintre echipe se ma micșora.

„Campioană nu e FCSB, știți cum e la noi. Se poate întâmpla orice. Acum depinde ce va face și CFR mâine. E important. Dacă ar câștiga 3 puncte, ar rămâne 8 puncte. La înjumătățire ar fi 4, adică șansele cresc la lupta pentru titlu”, a spus Marius Lăcătuș, la Digisport.

CFR Cluj va juca joi, de la ora 19:45, cu U Cluj, iar finalul meciului va decide dacă echipa lui Andrea Mandorlini va urca în clasament sau va rămâne pe a treia poziție.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed