Scandal uriaş în Superliga! Istvan Kovacs, mărul discordiei. L-au interzis la meciurile acestei echipe

A izbucnit un scandal uriaş în Superliga! Istvan Kovacs, mărul discordiei. L-au interzis la meciurile acestei echipe.

Patronul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a spus că a solicitat oficial Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) să nu-l mai desemneze pe Istvan Kovacs la meciurile echipei sale.

Scandal uriaş în Superliga!

Sepsi a pierdut duelul de acasă cu CSU Craiova, scor 1-3, în etapa 24 a Superligii. Istvan Kovacs, arbitrul principal, a refuzat două penalty-uri pentru gazde în prima repriză și au fost în total 6 decizii greșite, în mare parte favorabile craiovenilor.

„Am trimis un act prin care am cerut ca, dacă nu este necesar, să nu mai fie delegat la meciurile noastre. Am primit un răspuns că se vor analiza fazele, dar am rămas cu răspunsul.

Ar fi timpul să se întâmple ceva, dar eu cred ca vom rămâne cu actul respectiv. Din păcate, nu avem ce să facem”, a spus Dioszegi, conform Digisport.

Arbitrul din Carei a distrus meciul dintre Sepsi și CSU Craiova (1-3), jucat pe 4 februarie, cu 6 decizii greșite, majoritatea împotriva echipei gazdă.

Cele mai serioase probleme au fost cele două penalty-uri respinse pentru echipa din Covasna în prima repriză. De asemenea, arbitrul nu i-a eliminat pe Raul Silva și Alex Mitriță de la CSU Craiova.

Într-un interviu pentru GSP.ro, Attila Hadnagy a spus: „Domnul Kovacs a fost depășit total de acest meci! Nu știu cine-l vede pe domnul Kovacs în Europa, dar toți conducătorii, în toate meciurile în care arbitrează el, vorbesc rău despre el.

Înseamnă că noi suntem proști? Cine-l vede un arbitru bun? Sincer, nu știu. Mie mi se pare un arbitru slab, care nu merită să arbitreze în Liga 1!”, afirmase Hadnagy.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed