Scandal uriaş în Superliga! Atac devastator la adresa lui Istvan Kovacs. Se cere suspendarea arbitrului

Scandal uriaş în Superliga! A dat startul unui atac devastator la adresa lui Istvan Kovacs. Clubul din România care cere cu vehemență suspendarea centralului din Carei. Asta după un meci pierdut pe teren propriu.

Greșelile de arbitraj ale lui Istvan Kovacs ar putea să îi aducă o suspendare! Ce a spus directorul general al lui Sepsi OSK. Covăsnenii nu uită.

Atac uriaş la adresa lui Istvan Kovacs!

Attila Hadnagy, directorul general al celor de la Sepsi OSK, a dezvăluit că a depus o plângere împotriva centralului Istvan Kovacs, în urma prestației sale din partida oficială cu CSU Craiova, 1-3.

„Domnul Kovacs a fost depășit total de acest meci! Nu știu cine-l vede pe domnul Kovacs în Europa. Toți conducătorii, în toate meciurile în care arbitrează el, vorbesc rău despre el.

Înseamnă că noi suntem proști? Cine-l vede un arbitru bun? Sincer, nu știu. Mie mi se pare un arbitru slab. Nu merită să arbitreze în Liga 1!”, declara Hadnagy, la finalul partidei Sepsi-CSU, conform gsp.ro.

A depus plângere la CCA: ”Am fost furați!”

„Am trimis o hârtie după meciul cu Craiova, am fost furați ca în codru în acel meci de domnul Istvan. Am făcut sesizare, am primit răspuns că se vor uita după faze, dar atât.

Am rămas cu… am văzut că nu a fost delegat în etapa trecută, dar cred că nu va arbitra nici etapa aceasta. Poate pentru asta a primit un bonus, să arbitreze în Champions League, după meciul nostru cu Craiova!”, a spus Attila Hadnagy, directorul general al covăsnenilor.

Kovacs a fost delegat, marți, la partida Inter – Atletico Madrid (1-0), meciul contând pentru prima manșă a „optimilor” Ligii Campionilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed