Scandal uriaș în Superliga! Atac devastator la adresa lui Mihai Stoica. L-a făcut praf în direct

Scandal uriaș în Superliga! Atac devastator la adresa lui Mihai Stoica. L-a făcut praf în direct.

La meciul dintre FC Hermannstadt – Rapid, scor 1-1, Daniel Paraschiv a fost călcat de un adversar la centrul terenului și a rămas fără gheată. Mihai Stoica a analizat și a criticat dur această fază.

Atac devastator la adresa lui Mihai Stoica

Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, a venit cu o replică la reacția avută de Mihai Stoica. Angelescu nu este de părere că faza respectivă este fault, chiar dacă jucătorul a rămas fară gheată.

„Sincer, mie nu mi se pare fault, dar nu sunt expert și nu sunt arbitru. Mi se pare că Iacob e cel care lovește mingea. Iar asta cu faptul că a fost descălțat nu înseamnă că e fault, poate să sară la cap și descalți jucătorul fără să fie fault. Repet, nu sunt expert, dar mie nu mi se pare fault. Dacă experții spun cumva diferit, nu sunt eu în măsură să contrazic, habar nu am.

Mihai Stoica nu e expert, eu vorbesc de experții din arbitraj. Mie personal nu mi se pare fault, dar dacă cei care se ocupă de arbitraj consideră că așa ar trebui să fie, atunci n-am ce să spun”, a spus Victor Angelescu, pentru sport.ro.

Rapid ocupă locul 3 după 11 etape, cu 19 puncte, la 7 puncte de liderul clasamentului din Superliga, FCSB.

Urmează meciul cu Poli Iași, ultimul înainte de meciurile echipei naționale, iar apoi deplasarea la UTA și meciurile cu CSU Craiova (acasă) și FCSB (deplasare).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed