Pleacă Max Verstappen de la Red Bull Racing?! Anunţ clar despre olandez. Şefii austrieci au dat verdictul

Pleacă Max Verstappen de la Red Bull Racing?! Anunţ clar despre olandez. Şefii austrieci au dat verdictul. Sunt zvonuri din ce în ce mai multe că triplul campion mondial ar fi dorit de Mercedes.

Max Verstappen are Formula 1 la picioare. Este deja triplu campion mondial cu Red Bull Racing şi în cursa pentru cel de-al patrulea titlu suprem.

Pleacă Max Verstappen de la Red Bull Racing?!

Christian Horner a făcut un anunţ ferm despre viitorul lui Max Verstappen la Red Bull Racing. Nici nu se gândeşte că olandezul zburător ar putea să plece de la echipa austriacă. Horner nu este îngrijorat de un cutremur de proporţii la Red Bull Racing.

Exclude o eventuală plecare a campionului mondial. Max Verstappen poate obţine o nouă victorie în Marele Premiu de Formula 1 de la Imola, care va avea loc în perioada 17-19 mai. Cursa se va disputa duminică, de la ora 16:00.

„Vorbiţi de aceste zvonuri în fiecare săptămână, dar el este încă aici. Uite, Max este foarte fericit în echipă, are un grup minunat de ingineri în jurul lui, are o mașină grozavă, este în cea mai bună mașină de pe grilă.

Vreau să spun că, în mod evident, contractul lui Max va rămâne întotdeauna confidențial, dar nu există nicio clauză care să îl lege în vreun fel pe Adrian Newell de Max„, a spus Christian Horner.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed