Scandal uriaș în Craiova! Sorin Cârțu, atac devastator la Marcel Pușcaș. Acuzațiile sunt grave

Scandal uriaș în Craiova! Sorin Cârțu i-a dat o replică devastatoare omologului său de la FCU Craiova, Marcel Pușcaș. Acuzațiile sunt grave.

Sorin Cârțu s-a dezlănțuit. Președintele celor de la CSU Craiova l-a făcut praf pe Marcel Pușcaș, după ce acesta a fost deranjat de atacurile venite din partea rivalei din oraș.

Sorin Cârțu trece la atac

Sorin Cârțu trece la atac. Într-o intervenție pentru cei de la Fanatik, președintele celor de la CSU Craiova l-a atacat dur pe Marcel Pușcaș, omologul său de la FCU Craiova.

”Atmosfera a fost una senzațională, deși am văzut că unora nu prea le-a convenit și au început să facă niște comentarii. Profit de momentul ăsta să atrag atenția. Sunt foarte iritat de intervenția unora care nu au nicio treabă cu zona în care noi activăm, mă refer la Pușcaș (n.r. – Marcel Pușcaș).

Ei au vrut să activeze în zona asta. Totuși li s-a închis ușa, n-au putut să treacă de pragul respectiv. Dar în schimb vorbesc despre noi. I-am mai atras o dată atenția: ‘nu mai vorbi tu de istoria Craiovei, nu mai vorbi tu de Craiova Maxima’. Nostalgiile noastre nu pot intra în gura unor mediocri din fotbal. Pentru că el asta a fost în fotbal, un mediocru.

Nu simțim nevoia să primim sfaturi de la niște oameni mediocri. Noi suntem într-o altă parte a acestui campionat, el este un menestrel care încearcă să transmită niște idei care pleacă din niște minți bolnave și niște guri urât mirositoare, pentru că ei își alimentează ura din ceea ce înseamnă Universitatea Craiova”, a spus Cârțu, pentru sursa menționată anterior.

Președintele, dezamăgit după derby

Fostul mare fotbalist a mărturisit că se simte iritat de scandalul provocat după înfrângerea echipei sale din derby-ul cu FCSB.

”Stai mă tu pe zona ta acolo, vorbește de play-out-ul tău, vorbește de echipa ta, lasă-ne pe noi. Vorbește de istoria Craiovei și el este un pripășit prin Craiova. El nu are voie să vorbească, nu cunoaște istoria. El spune ce trebuie să facă Craiova Maxima, jucătorii Craiovei Maxima, păi tu eși la nivelul Craiovei Maxima să dai sfaturi?

Sunt foarte iritat, mai ales că eram și pe un moment în care eram deranjat de ce ni s-a întâmplat. Sigur că suntem marcați, pentru că toată lumea și-ar fi dorit să se termine bine tot ceea ce a fost sărbătoarea asta de duminică”, a mai spus președintele de la CSU Craiova, pentru aceași sursă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed