Scandal şi afirmaţii grave la adresa lui Istvan Kovacs! S-a aflat totul după ce a făcut praf meciul CFR-Petrolul: ‘Este un tâlhar! Sărbătorea cu șampanie titlurile luate de CFR’

Scandal şi afirmaţii grave la adresa lui Istvan Kovacs! S-a aflat totul după ce a făcut praf meciul CFR-Petrolul. Fostul mare arbitru, Adrian Porumboiu, a dat de pământ cu centralul din Carei.

Istvan Kovacs a avut o prestaţie de judeţ la meciul CFR Cluj-Petrolul. Nu le-a acordat două penalty-uri celor de la Petrolul. acum, Adrian Porumboiu îl face praf pe fluieraş.

Scandal şi afirmaţii grave la adresa lui Istvan Kovacs!

„Eu nu prea mă uit, nu pot să mă uit la meciurile arbitrate de Istvan Kovacs. Am vorbit cu duritate ieri (n.r. – luni) de Sebastian Colțescu, dar de acest Istvan Kovacs am vorbit mereu.

Este un arbitru tâlhar. Știu ce spun, ce s-a întâmplat, cum era trimis la înaintare. Cum înainte de meciuri stătea la secretarul general al FRF la un meci Astra – FC Vaslui, deci omul era clar în siajul CFR-ului.

Am văzut acum că a ieșit și Balaj să explice faza. Dacă nu aveți nimic cu arbitrii spuneți, bă, să nu mai greșească”, a declarat Adrian Porumboiu, conform gsp.ro.

Porumboiu nu s-a oprit aici. „Eu nu pot să închid ochii la măgăriile pe care le face Kovacs. E arbitru internațional, dar nu mă uit la meciurile lui. Numai când îl văd cât de îngâmfat e și câte relații a avut cu CFR… Nu-l mai dați, mă, la CFR, spun asta de 4-5 ani. L-au dat mai departe. De ăsta (n.r. – Sebastian Colțescu) am zis să nu-l mai dea la FCSB, că sunt și alți arbitri.

Băgați-i, mă, pe ăia tineri! Ăla a dat șpagă și noi zicem că vrem să facem curățenie. E o societate bolnavă, în care banul și șpaga primează. Istvan a păstrat vechile relații. Le rămâne în ADN treaba asta. De CFR am vorbit atât de mult.

Despre Varga (n.r. – Ioan, patronul lui CFR Cluj) nu am niciun fel de date, dar ce făceau înainte… Ăsta sărbătorea titluri cu șampanie. Când lua șampania era acolo. Nu l-a văzut Mureșan (n.r. – Iuliu, fost președinte la CFR Cluj) niciodată? Când săreau dopuri la șampanie nu era și Kovacs acolo?”, a mai „tunat” fostul arbitru, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed