Scandal monstru în WTA. Rivala Simonei Halep este acuzată de falsificarea certificatului de vaccin

Simona Halep este suspendată temporar din tenis după ce a fost depistată poziti la un test anti-doping efectuat la US Open.

Camila Giorgi, una dintre rivalele Simonei, trece printr-o perioada extrem de dificilă.

Rivala Simonei Halep, acuzată de fals

Camila este suspectată că și-a falsificat certificatul de vaccinare pentru a putea călători.

Jurnaliștii de la publicația ”La Repubblica” au realizat un amplu material pe această temă.

”Vaccinări false pentru a obține oricum un permis de liberă trecere, fără a face vaccinol anti Covid. Toate acestea, sfidând serviciul național de sănătate. În februarie anul trecut, Procuratura din Vicenza a efectuat o anchetă care a dus la arestarea medicilor Daniela Grillone Tecioiu și Erich Volker Goepel și a însoțitorului medicului, Andrea Giacoppo. La aproximativ zece luni de la acea anchetă, deschisă în ipoteza infracțiunii de corupție pentru fapte contrare îndatoririlor de serviciu, fals ideologic săvârșite de un funcționar public în acte publice și delapidare, se pare că există și suspecți excelenți printre clienții medicilor No Vax.

Este vorba despre cântăreața Madame, pe numele de scenă Francesca Calearo, în vârstă de 20 de ani, așa cum a fost reconstituită de Giornale di Vicenza. Alături de ea se află și jucătoarea de tenis din regiunea Marche, Camila Giorgi. În mod evident, ambii aveau nevoie de certificatul de vaccinare pentru a se deplasa și pentru a respecta angajamentele profesionale în Italia și în străinătate. Infracțiunea imputată celor doi ar fi aceea de fals ideologic.

Arestări și anchete în Italia

Ancheta Brigăzii Mobile din Vicenza fusese declanșată de un raport al Unității Sanitare Locale 8, unde funcționarii directorului Giusy Bonavina deveniseră suspicioși în legătură cu numărul mare de vaccinuri solicitate de cabinetul din Vicenza al doctorului Grillone Tecioiu. Dar vaccinările false, potrivit anchetatorilor de la Mobile, au fost efectuate și în cabinetul unui coleg, doctorul Goepel, care operează în provincie. Arestarea sa, merită să precizăm, fusese apoi anulată prin rejudecare, deoarece, potrivit judecătorilor, nu exista niciun pericol de recidivă. Grillone Tecioiu, personajul principal în jurul căruia gravitează ancheta, a fost și el eliberat și repus în funcție.

Pentru a finaliza ancheta, polițiștii de la Questura au fost nevoiți să se concentreze și asupra clienților cabinetelor medicale, printre care se remarcă numele cântăreței Madame și al tenismenului Giorgi. Potrivit unui reportaj din Giornale di Vicenza, artistul era tratat de ceva timp de doctorul Grillone Tecioiu. Giorgi, pe de altă parte, s-a născut și locuiește în Macerata și nu are legături cunoscute cu provincia Vicenza.

Regulile necesare pentru exercitarea acestor două profesii erau, de asemenea, diferite: în cazul artiștilor, un tampon negativ era suficient pentru a efectua. Pentru jucătorii de tenis, pe de altă parte, problema este puțin mai complexă. De aceea, se presupune că documentele de anchetă au fost deja transmise Federației italiene de tenis.”, a fost comunicatul emis de publicația menționată mai sus.

Ultima confruntare între Halep si Giorgi a avut loc în 2021, chiar la US Open.

Românca a reușit să se impună în două seturi, 6-4, 7-6.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed