Scandal internațional! Adrian Mititelu i-a reclamat pe maghiarii de la Kisvarda la UEFA pentru comportament neregulamentar după ce au anunțat transferul unui fotbalist sub contract cu FCU!

Astăzi, la 15:37, echipa care a tras de Mutu să vină antrenor, gruparea maghiară Kisvarda, a anunțat oficial că a perfectat un transfer.

„Dominik Kovacic a sosit în Austria și a semnat cu formația noastră, după ce contractul său cu FCU Craiova a expirat în ultima zi a lunii trecute”, au scris ungurii pe pagina oficială a clubului.

Acolo unde a vorbit inclusiv fotbalistul. „Sunt foarte fericit că am semnat cu noua mea echipă, sunt încântat să cunosc staff-ul și noii colegi. Am auzit doar lucruri bune despre Kisvarda și despre campionatul Ungariei, știu de condițiile din Ungaria, sunt excelente”, au fost declarațiile stoperului croat.

Însă oltenii lui Adrian Mititelu s-au inflamat instantaneu. Și au făcut scandal, anunțând că i-au reclamat deja la UEFA pe cei de la Kisvarda, echipă care a încheiat campionatul Ungariei pe locul secund.

”Fotbal Club Universitatea 1948 a sesizat, în cursul zilei de azi, FIFA despre comportamentul neregulamentar și lipsit de fair-play al clubului maghiar Kisvárda.

Astfel, la echipa menționată mai sus a fost prezentat jucătorul Dominik Kovačić, acesta aflându-se sub contract cu echipa noastră până la 30 iunie 2024.

Fundașul croat a părăsit astăzi cantonamentul echipei fără acordul clubului, încălcând astfel contractul încheiat în iunie 2021”, se arată în comunicatul oficial al lui FCU Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed