Scandal fără precedent în Superliga! Război total între oficialii celor de la FCU Craiova și Sepsi: ‘Au fost injurii în limba maghiară / Să-i angajăm profesoară de limba maghiară’

A început războiul declarațiilor între oficialii celor de la FCU Craiova și Sepsi. Arbitrul Andrei Chivulete a luat o decizie fără precedent în fotbalul românesc. A oprit meciul dintre Sepsi și FCU Craiova din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni.

Marcel Pușcaș spune că fanii celor de la Sepsi i-au instigat pe olteni cu scandări în limba maghiară.

„Nu există meci în care să nu existe aceste scandări între galerii. Cunosc limba maghiară și au fost injurii la adresa noastră în maghiară, dar arbitrii și observatorul nu știu maghiară! Avem probe și sunt tare curios ce măsuri va lua FRF, noi vom prezenta dovezile”, a declarat directorul general FCU Craiova.

În replică, Attila Hadnagy, directorul general al celor de la Sepsi Sfântul Gheorghe, îl ia peste picior pe Pușcaș.

Attila Hadnagy: „Să-i angajăm profesoară de maghiară”

Attila Hadnagy a comentat declarațiile făcute de Pușcaș pentru GSP.ro.

„Am ascultat și noi cu atenție tot ce au zis cei de la Craiova ieri. Domnilor, haideți să fim serioși! Cei de la Craiova spun că nu și-au asumat sosirea fanilor la Sfântu. Pai nimeni nu-și asumă asta la meciurile cu noi.

Domnul Pușcaș susține că știe maghiară și el a auzit nu știu ce aseară. Sincer vă zic, dacă asta a înțeles, atunci trebuie să-i angajăm profesoară de maghiară. Nu știe nimic.

Fanii noștri au aplaudat când craiovenii strigau România. Deși în alte cazuri și ei reacționează cu «Ria Ria, Ungaria». Acum nici măcar atât. Nu ne rămâne decât să așteptăm, observatorul a notat tot. Asta a fost. Să încetăm cu toate astea, ne-am săturat mereu să fim tratați așa, iar noi mereu să întoarcem și celălalt obraz”, a spus Attila Hadnagy, pentru GSP.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed