Probleme mari pentru Radu Drăguşin! Tricolorul nu mai are nicio şansă. Un nou meci ratat la Tottenham

Probleme mari pentru Radu Drăguşin! Tricolorul nu mai are nicio şansă. Un nou meci ratat la Tottenham. Fundaşul central continuă să fie rezervă neutilizată la echipa londoneză, chiar dacă Spurs ia bătaie.

Radu Drăguşin a fost doar rezervă în umilinţa încasată de Tottenham, cu Newcastle, scor 4-0, în cadrul etapei cu numărul 33 din Premier League.

Probleme mari pentru Radu Drăguşin!

Alexander Isak (dublă), Anthony Gordon și Fabian Schar au adus victoria și cele trei puncte ”Coțofenelor”. La finalul partidei, Ange Postecolgou s-a declarat dezamăgit de rezultatul final.

”A fost un meci greu, un pic crud dacă mă gândesc acum. Credit celor de la Newcastle, cred că au fost foarte buni astăzi. Noi nu am reușit să intrăm cu adevărat în joc și nu am reușit să facem nimic din ceea ce facem de obicei. Ne-a lipsit un pic de convingere astăzi în multe momente.

Jucătorii au încercat din greu. A fost dificil, pentru că, ca să fim corecți, nu am avut pe nimeni care să joace aproape de nivelul lor”, a spus Postecoglou, conform TeamTalk.

Micky van de Ven , stoperul care îl ține pe bancă pe Radu Drăgușin (22 de ani) la Tottenham, a avut un meci groaznic la Newcastle. Olandezul a greșit la primele două goluri, marcate în decurs de două minute. Nu doar că a greșit, dar a fost ridiculizat de atacanții lui Newcastle. În încercarea de a-i opri, a căzut de fiecare dată pe gazon. Pentru prestația cu Newcastle, Micky van de Ven a fost notat în portalul SofaScore cu 6.3.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed