Sabrina de bronz! Sabrina Maneca Voinea aduce singura medalie pentru România de la Europenele de gimnastică din Turcia

Sabrina de bronz! Sabrina Maneca Voinea aduce singura medalie României de la Europenele din Turcia.

Sabrina Maneca Voinea, cea mai tânără gimnastă din concurs, a intrat ultima pe covorul de la sol. Și-a executat cu grație și, așa cum spunea mama ei, fosta vicecampioană olimpică Camelia Voinea, care o și antrenează, fără emoții.

De asta și venise în Turcia, la Europenele de seniori. Pentru o medalie a mărturisit mama sportivei care abia a făcut saltul de la junioare. Putea să fie chiar mai mult decât bronzul pe care i l-au acordat arbitrele. Însă pentru Sabrina, e o performanță. Și pentru România, în mare suferință la gimnastică, în ultimii ani.

Prezentă și ea în finala de la sol, Ana Maria Bărbosu a încheiat pe poziția a 7-a. Aurul a mers la Jessica Gadirova, iar argintul la Alice Kinsella.

Sabrina Voinea, singura medalie pentru România

5 gimnaşti români au concurat astăzi pentru medalii în ultima zi a Campionatelor Europene de la Antalya. Amalia Ghigoarță a fost prima. Și a încheiat pe locul al șaselea la bârnă.
Marea speranță a gimnasticii masculine românești, urmașul lui Marian Drăgulescu, Gabriel Burtănete a fost aproape de podium la sărituri. Dar a terminat pe locul al patrulea, la 3 sutimi de medalia de bronz, câștigată de supercampionul Igor Radivilov.

Andrei Muntean a stat pe loc de medalie la paralele, până la ultimele schimburi. A încheiat însă concursul pe locul al patrulea.

 

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed