S-a enervat cumplit după meci! Ioan Ovidiu Sabău s-a dezlănţuit la adresa propriei echipe. Ce le-a transmis celor de la U Cluj

S-a enervat cumplit după meci! Ioan Ovidiu Sabău s-a dezlănţuit la adresa propriei echipe. S-a aflat ce le-a transmis celor de la U Cluj. Şepcile roşii s-au distrat în Ghencea, cu echipa Armatei, în primul meci din grupele Cupei României.

În ciuda faptului că U Cluj s-a impus cu 3-1, Ioan Ovidiu Sabău nu este deloc mulţumit. Şi-a criticat vehement jucătorii după meciul din Ghencea.

Ioan Ovidiu Sabău s-a dezlănţuit la adresa propriei echipe

După meci, Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul ardelenilor, a subliniat că sfârșitul de joc l-a nemulțumit total. Antrenourl şepcilor roşii a vorbit despre greşelile comise de proprii săi jucători. Spune că fotbaliștii nu ar fi trebui să-i lase pe adversari să atace atât de mult.

„În unele momente da, mulțumit. Sfârșitul de joc… Total nemulțumit. Am pierdut multe mingi, nu am avut răbdare atunci când am avut mingea. Să întoarcem jocul, să avem o posesie mai prelungită.

Ai 3-1 și nu ai voie să aduci adversarul în careu. Prea ușor i-am lăsat să vină în careu, cu centrări din dreapta și în stânga. Nu ne-au pus mari probleme, dar au prins încredere în câteva momente. Dar sunt mulțumit că am tratat serios această competiție cu o victorie bine meritată.

Noi trebuie să ne refacem. Ce mă bucură mult, e că am reușit să-i refac pe cei doi jucători importanți, Alex Chipciu și Dan Nistor. E bine că au ieșit sănătoși azi. Am riscat un pic. Ca ritm, am recuperat Popadiuc, Vali Gheorghe. Kevin.

A fost un joc în care am putut crește puțin ritmul acestor jucători. Și specific jocului de fotbal, până la urmă. Noi individual arătăm bine. Avem jucători de calitate, valoroși. Vom construi o identitate”, a spus după meci Ioan Ovidiu Sabău.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed