S-a decis viitorul lui Ianis Hagi! Agentul tricolorului a spus clar. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Ianis Hagi onorează împrumutul la Deportivo Alaves până la finalul sezonului curent, urmând să își reia activitatea alături de Rangers, echipă în cadrul căreia este legitimat. Aceasta ar fi cea mai sigură opțiune pentru tricolor, însă un potențial transfer în Turcia i-ar putea relansa cariera mijlocașului.

Conform ziariștilor din Istanbul, oficialii celor de la Galatasaray, grupare în cadrul căreia Gică Hagi a făcut istorie, ar fi aranjat deja transferul internaționalului român.

S-a decis viitorul lui Ianis Hagi!

Frank McAvennie, fost jucător scoțian la West Ham și Celtic, a analizat forma în care se află fiul Regelui, în prezent. Ianis nu a reușit să se impună în competiția internă a ibericilor.

Fostul internațional în vârstă de 64 de ani este de părere că Ianis Hagi va pleca de la Rangers la vară.

”Cred că Hagi a fost decent pentru Rangers. Dar nu suficient de constant. Când ești la Celtic sau Rangers trebuie să oferi săptămână de săptămână. Rangers are standarde înalte.

Este un jucător decent. Nivelul său a scăzut. Nu va scăpa cu asta! Poate merge la Galatasaray sau Aberdeen, ori ceva de genul.

Ei pot face egal sau să piardă și nimeni nu îi deranjează. Dar nu la Rangers! La cum s-a prezentat Hagi, cred că viitorul său este departe de Ibrox!”, a spus Frank McAvennie, potrivit Football Insider 247.

”Nu există an în care să nu se scrie despre Ianis la Galatasaray!”

Victor Becali, agentul mijlocașului, a admis faptul că tricolorul se va întoarce la Rangers, odată ce va expira împrumutul acestuia în La Liga. Nu a exclus posibilitatea unui transfer în Turcia.

”Situația lui Ianis, într-un fel, e clară: se întoarce la echipa lui. El este împrumutat, se întoarce la echipa lui. (n.r.- despre Galatasaray) Poate să fie ceva adevăr, habar nu am, dar nu a existat an în care să nu se scrie despre Ianis la Galatasaray!”, a spus Victor Becali, potrivit sport.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed