Lovitură totală pentru Ianis Hagi! Anunţul care îl vizează direct pe tricolor. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Lovitură totală pentru Ianis Hagi! Anunţul care îl vizează direct pe tricolor. Edi Iordănescu trebuie să ştie. Mijlocaşul îşi va termina împrumutul la Alaves la finalul sezonului. Apoi, revine la Rangers, dar nu ar mai avea viitor la echipa scoţiană.

Ianis Hagi primeşte o veste dureroasă din partea scoţienilor. Trebuie să-şi găsească echipă pentru că nu mai are loc pe Ibrox Park.

Lovitură totală pentru Ianis Hagi!

Frank McAvennie, fost jucător la Celtic și Arsenal, este de părere că Ianis Hagi nu mai are viitor la Rangers. McAvennie susține că Phillipe Clement, antrenorul formației lui Rangers și-a făcut deja o idee în legătură cu jucătorii care vor continua la echipa sa. Tricolorul nu face parte din planurile sale.

McAvennie nu vorbește pentru prima oară despre Ianis Hagi și consideră că nu a fost dur cu acesta. Fostul jucător de la Celtic a subliniat faptul că printre cele mai mari probleme ale lui Ianis Hagi este legată de faptul că internaționalul român nu a avut evoluții constante, conform footballinsider247.com.

„Cred că Phillipe Clement are propria viziune despre cine rămâne la echipă și cine pleacă. Cred că Ianis Hagi a fost decent la Rangers, dar nu a fost constant.

Când joci pentru Celtic sau pentru Rangers, trebuie să joci bine săptămână de săptămână. Am vorbit despre Matt O’Riley (n.r. mijlocaș la Celtic) și lumea a spus că am fost foarte dur cu el, dar nu am fost dur, este vorba doar despre standardele unui club, precum Celtic.

Cred că și Rangers are standarde. Hagi este un jucător decent, dar nivelul lui a scăzut. Nu va scăpa cu asta. Poate să meargă la Galatasaray, la Aberdeen sau la altă echipă, pot să facă egal sau să piardă meciuri și nimeni nu îi deranjează, dar nu la Rangers. Oricât de bun ar fi fost Hagi, cred că viitorul lui este departe de Ibrox”, a declarat Frank McAvennie,conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed