Vestea momentului despre Dennis Man! Tricolorul rescrie istoria pentru Parma. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Dennis Man, tricolorul catalogat drept cel mai bun atacant din Serie B, se situează pe primul loc în topul fotbaliștilor cu cei mai mulți metri parcurși cu mingea la picior (4.636 m). Statisticile susțin necondiționat că atacantul român se află în cea mai bună perioadă din carieră.

Man este golgheter la Parma și va rămâne alături de formație pentru a promova în Serie A. Gruparea mai are un singur pas de făcut pentru a atinge promovarea din divizia secundă a Italiei.

Vestea momentului despre Dennis Man!

Parma Live a lăudat performanțele internaționalului român, care tocmai a înregistrat un nou record. Cu Parma, în acest sezon competițional, Man a reușit să înscrie 13 goluri și 6 pase decisive.

”Nimeni nu a parcurs atâția metri cu mingea la picior ca Dennis Man.

Unul dintre liderii Parmei lui Fabio Pecchia. Cel mai bun marcator al echipei, cu 11 goluri, și deseori motorul cruciaților. Românul se află în fruntea unui clasament din Serie B, mai exact topul care îi conține pe atacanții cei mai implicați în posesia mingii.

În campionat, de fapt, nu există niciun jucător care să fi parcurs mai mulți metri cu mingea la picior decât Man, un număr record de 4.636, românul creându-și 22 de ocazii de gol, în urma doar a lui Cesar Falletti de la Cremonese, cu 24!”, notează sursa citată.

Borussia Dortmund insistă pentru transfer

Românul s-ar fi hotărât deja asupra prelungirii înțelegerii cu Parma, însă nemții nu se dau bătuți și fac pressing pentru un potențial transfer. Man ar putea fi vândut în Germania pentru un preț cuprins între 15 și 18 milioane de euro.

”Dennis Man este unul dintre marii protagoniști ai Parmei în acest campionat. Realizările sale importante au atras interesul Borussiei Dortmund, club care lucrează concret pentru a-l transfera în vară.

Jucătorul are contract cu Parma valabil până la 30 iunie 2025: părțile discută de luni de zile despre reînnoirea înțelegerii, dar în acest moment acordul nu este atât de aproape. Cererea sa este de 1,8 milioane de euro net pe sezon, o creștere salarială semnificativă.

Nu este exclus ca președintele Krause să accepte în cele din urmă, dar Borussiei nu este ușor să-i spui `nu` și, tocmai de aceea, în cazul în care clubul german forțează pentru a-l cumpăra, va fi dificil să fie păstrat în Italia: evaluarea sa este între 15 și 18 milioane de euro!”, au scris jurnaliști italieni.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed