Gigi Becali, dat la o parte! Dezvăluiri dureroase despre milionar. Sora lui Edi Iordănescu a făcut totul public / Foto

Omul de afaceri, Gigi Becali, dat la o parte de cei doi! Dezvăluiri dureroase despre milionarul care trebuia să le devină părinte spiritual. Sora lui Edi Iordănescu a făcut totul public despre alegerea sa.

Gigi Becali trebuia să fie nașul fiicei lui Anghel Iordănescu. Cei doi miri s-au răzgândit în privința acestei alegeri și au ales pe altcineva. Patronul de la FCSB nu a fost deloc deranjat, venind la nuntă în calitate de invitat.

Gigi Becali dat la o parte!

Maria Iordănescu, fiica fostului selcționer, Anghel Iordănescu, s-a căsătorit în anul 2022 cu Teodor Măgureanu. La cununia religioasă, Maria a decis să-și aleagă un părinte spiritual cu care să aibă o relație aparte. Din acest motiv patronul de la FCSB nu le-a mai fost naș, așa cum își doriseră inițial.

„A fost o chestiune mutuală, adică ne-am dat seama… Atât eu cât şi soţul meu căutam pe cineva cu credinţă în Dumnezeu. Noi aveam nevoie de a fi ghidaţi în acest sens. Ai nevoie de părinţi spirituali nu să te înveţe despre viaţa lumească, ci despre cea spirituală, iar pentru noi era primul criteriu.

Al doilea criteriu era că noi ne doream să fie la prima căsătorie şi ne doream pe cineva clar mai în vârstă. Nu pe cineva de vârsta noastră, ci pe cineva cu experienţă de viaţă. Cu care să vorbim şi de la care să primim sfaturi în adevăratul sens al cuvântului.
Atunci ne-am dat seama că noi nu de asta avem nevoie. Eu am nevoie ca să am timp să merg la naşul meu, să-l sun la orice oră fără să stau cu emoţie că-l deranjez. Să fiu liniştită că nu-l încarc mai mult”, a spus Maria Iordănescu, la SportCast.

Maria a vorbit despre reacția lui Becali!

Sora lui Edi Iordănescu a dezvăluit faptul că Becali nu a fost deranjat de alegerea făcută, ba chiar le-a promis că îi va sprijini în continuare, asemenea unui părinte.

„În schimb, dumnealui, când a auzit că asta e situaţia noastră, a zis că apreciază lucrul ăsta. E de acord cu lucrul ăsta, că nu se supără şi că o să fie alături de noi, şi că o să fie ca un părinte pentru noi, doar că nu în faţa lui Dumnezeu.

Ne-a promis că la nuntă nu lipseşte şi a fost în biserică la nunta noastră şi eu bănuiesc că s-a şi rugat”, a mai spus Maria Iordănescu, potrivit sursei citate anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed