S-a decis soarta lui Radu Drăgușin ! Englezii au făcut public totul. Ce se va întâmpla după ce a jucat două meciuri consecutive ca titular

S-a decis soarta lui Radu Drăgușin! Englezii au făcut public totul. Ce se va întâmpla după ce a jucat două meciuri consecutive ca titular. Românul nu a jucat în toate partidele de când este pe banca englezilor.

Radu Drăgușin a făcut parte din primul 11 al lui Tottenham deși până acum nu era titular. Fotbalistul a fost integralist în ultimul meci.

S-a decis soarta lui Radu Drăgușin!

Fundașul Radu Drăgușin a fost pe teren și sâmbătă, tot meciul cu Luton, în care londonezii s-au impus cu 2-1. Asta după ce fusese integralist şi cu Fulham, scor 0-3.

Radu Drăgușina fost titularizat de două ori de Ange Postecoglou. A profitat de accidentarea lui Micky Van de Ven și a jucat în ultimele două partide din campionatul Angliei.
În meciul din această seară cu West Ham, olandezul va reveni pe teren, scrie Football London.

Ange Postecoglou va utiliza cuplul de fundași centrali Romero – Van de Ven, în confruntarea cu „ciocănarii” din deplasare, iar Radu Drăgușin va sta pe banca de rezerve după revenirea olandezului, recuperat după accidentarea suferită. Tottenham a ajuns la 56 de puncte acumulate în 29 de etape după victoria cu Luton și este pe locul 5 în Premier League.

Aston Villa este formația de pe locul 4, ultimul care duce în grupele UEFA Champions League, are un meci mai mult disputat dar și 3 puncte în plus.

Tottenham, primul 11 pe care se va baza în meciul cu West Ham, anunțat de Football London: Vicario – Porro, Romero, Van de Ven, Udogie – Bentancur, Bissouma, Maddison – Johnson, Son, Werner.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed