S-a aflat adevărul despre Edi Iordănescu! Cine este partenera secretă a selecţionerului. Puţină lume a văzut-o / Foto

Noi detalii despre soția selecționerului primei reprezentative a României! Arabella, partenera de viață a lui Edi Iordănescu, este cu zece ani mai tânără decât acesta. Fostul fotomodel i-a dăruit tehnicianului doi băieți.

Arabella, în vârstă de 36 de ani, s-a căsătorit cu antrenorul naționalei după 13 ani de relație. Originară din Satu Mare, soția lui Edi Iordănescu nu omite niciun meci al tricolorilor. Se află în tribune în permanență, deși este o personalitate estrem de discretă.

Cine este partenera lui Edi Iordănescu!

Deși a avut parte de foarte mult succes datorită frumuseții sale răpitoare, cariera de modelling nu i-a fost de ajuns. Arabella Iordănescu a absolvit Facultatea de Medicină.

„Ne-am cununat religios în secret, dar bineînţeles că familiile noastre au ştiut. Ne cunoşteam de patru-cinci ani, dar împreună suntem de vreo trei ani!”, dezvăluia Edi Iordănescu în 2010, conform gsp.ro.

România a spart gheața la debutul la EURO 2024. Tricolorii au scris istorie în fața naționalei Ucrainei, scor final 3-0, pe Allianz Arena.

Selecționerul s-a bucurat din plin de suportul familiei sale, nu mai puțin de 26 membrii fiind prezenți în tribune pentru a le face galerie tricolorilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed