Vestea momentului despre Florinel Coman! S-a aflat înaintea debutului la EURO 2024. Unde ar putea să ajungă jucătorul celor de la FCSB

Florinel Coman primește vestea momentului. Echipa uriașă care a pus ochii pe vedeta lui Gigi Becali. Presa din Turcia a detonat bomba înaintea debutului echipei naționale la EURO 2024.

Florinel Coman, cel mai bun goalgheter din acest sezon de Superliga abia încheiat, este printre principalii jucători a lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024. Naționala va debuta luni, de la ora 16:00, contra Ucrainei, pe stadionul din Munchen.

Vestea momentului despre Florinel Coman!

Se pare că turcii de la Beșiktaș au pus ochii pe jucător. Presa din Turcia anunță că extrema stângă de la FCSB tocmai a apărut pe lista oficialilor clubului.

„Beșiktaș a apăsat butonul pentru transferul extremei stânga. Un nume surpriză apare pe agenda alb-negrilor: Florinel Coman, care evoluează la formația FCSB din campionatul României, i-a fost recomandat lui Beșiktaș. Clauza de eliberare din contractul extremei: 5 milioane de euro”, scriu jurnaliști de la Ajansspor.

Un transfer al lui Coman în această vară rămâne deschis, chiar dacă staff-ul tehnic al echipei roș-albastre speră să se folosească de acesta în preliminariile Champions League.

Favoritul latifundiarului din Pipera este cotat de site-urile de specialitate la 7 milioane de euro. Patronul clubului vrea să i se achite doar clauza de reziliere din contractul acestuia, 5 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed