News Alert. S-a dat verdictul în cazul Sepsi-FCU Craiova! Decizie şoc al Comisiei de Recurs. Este cutremur în Superliga

S-a dat verdictul în cazul Sepsi-FCU Craiova! Decizie şoc al Comisiei de Recurs. Este cutremur în Superliga după decizia care fusese deja amânată în mai multe rânduri. Acum, a venit anunţul care are implicaţii uriaşe.

Partida Sepsi-FCU Craiova a fost întreruptă în minutul 26. Prima Comisie a dat 3-0 la masa verde pentru echipa covăsneană. Acum, cei de la Comisia de Recurs au decis rejucarea meciului.

S-a dat verdictul în cazul Sepsi-FCU Craiova!

Verdict fără precedent în fotbalul românesc. Asta s-a întâmplat după ce arbitrul Andrei Chivulete a oprit meciul Sepsi-FCU Craiova în minutul 26. Prima comisie a dăruit cele 3 puncte echipei covăsnene.

Evoluția rezultatelor de la meciul direct încoace a crescut încontinuu miza litigiului în care sunt implicate Sepsi și FCU Craiova. Comisia de Recurs a avut marți o ședință în care oficialii cluburilor și avocații lor au prezentat ultimele argumente.

Hotărârea lor influențează disputa dintre Sepsi și FCU pentru ocuparea ultimului loc de play-off. Partida s-a disputat pe data de 29 ianuarie și nu a mai fost încheiată ca urmare a scandărilor din tribune.

Cele două echipe se află în dispută directă pentru ultimul loc de play-off al Superligii. De altfel, cei de la LPF au şi schimbat orele de disputare ale ultimelor două partide din etapa de duminică. Sezonul regulat se încheie cu două meciuri de foc. Programată iniţial la ora 18.15, partida Hermannstadt-FCU Craiova se va disputa de la ora 21.00. De la aceeaşi oră, va avea loc şi meciul FCSB-Sepsi. Acesta era programat iniţial la ora 20.00. Oltenii au nevoie neapărat de victorie la Sibiu, dar şi de înfrângerea covăsnenilor în disputa de la Bucureşti, de pe Arena Naţională.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed