S-a aflat cine îi va lua locul lui Adrian Mutu! Şefii de la Rapid au decis. Nu este Marius Şumudică

S-a aflat cine îi va lua locul lui Adrian Mutu! Şefii de la Rapid au decis. Nu este Marius Şumudică.

Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, a spus că a fost luată o decizie finală în ce privește numirea noului antrenor principal al echipei, după plecarea lui Adrian Mutu.

S-a aflat cine îi va lua locul lui Adrian Mutu

Deși nu a dezvăluit numele noului tehnician al formației din Giulești, Angelescu a dat de înțeles că nu este vorba despre Marius Șumudică, cel care era dorit la echipă de suporterii „vulturilor vișinii”.

„O să aflaţi, nu pot să vă spun. În momentul în care vom fi înţeleşi cu cineva, vom anunţa. Repet, decizia noastră este luată. Negociem în acest moment. Când vom finaliza, vă vom anunţa. Noi suntem aici să facem cât mai bine pentru club şi asta vom face. Noi vrem ca luni să avem antrenor, cât mai repede.

Nu este niciun război rece, pentru că ne-am văzut o singură dată în viaţă (n.r. cu Marius Șumudică) Dar nu avem (n.r. o dispută), tocmai pentru că nici nu ne cunoaştem prea bine. Nu, nu am avut nicio convorbire cu el. Relaţia lui cu Daniel Niculae e relaţia lor”, a spus Angelescu, conform Orange Sport.

Cristiano Bergodi, preferat de șefii de la Rapid în detrimentul lui Marius Șumudică

Potrivit Prosport, sâmbătă, Cristiano Bergodi a dat un acord verbal în ce privește semnarea contractului cu cei de la Rapid. Mai mult, aceeași sursă scrie că Marius Șumudică nu a fost dorit de Dan Șucu și Victor Angelescu, cei doi acționari ai echipei din Giulești preferându-l pe tehnicianul italian.

„Bergodi a discutat oficial cu cei de la Rapid abia sâmbătă dimineață. Cineva avea interesul să nu fie pus Şumudică şi a lăsat să se scurgă informația că Bergodi a semnat pentru a-i da de înțeles lui Şumi că nu e dorit.

Cu Bergodi, însă, nu se stabilise nimic. Apoi, cei din conducere, inclusiv domnul Şucu, au negociat cu Bergodi. Discuțiile au decurs destul de simplu. El şi-a dat acordul verbal să vină la Rapid. Acționarii şi preşedintele erau convinşi că nu au cum să fie refuzați.

De altfel, între cei din anturajul echipei s-a dus vorba deja că el a câştigat azi lupta cu Şumudică şi că, dacă e om de onoare şi nu îşi schimbă pretenţiile când vine să semneze, este sută la sută noul antrenor al Rapidului.

Liderii galeriei au încercat să îl pună pe Şumudică până în ultima clipă. Dacă nu va ieşi bine cu Bergodi, Niculae va avea viață grea cu suporterii, care au promis răzbunare dacă nu va fi performanță”, au transmis surse apropiate clubului Rapid, conform sursei citate anterior.

Formația de lângă Podul Grant a rămas fără antrenor principal în urma deciziei lui Adrian Mutu de a se alătura echipei Neftci Baku, asta cu doar o săptămână înainte de începerea noului sezon.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed