S-a aflat ce se întâmplă între Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez. Imaginile care spun totul. Fanii au reacționat imediat / Foto

S-a aflat ce se întâmplă între Cristiano Ronaldo și Georgina. Imaginile care spun totul. Fanii au reacționat imediat.

Presa internațională anunța la finalul anului trecut o ruptură între cei doi. Vedeta celor de la Al Nassr a intervenit imediat și a explicat totul. În plus, imaginile postate în noapte dintre ani de cei doi spun totul.

S-a aflat ce se întâmplă între Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo și-a petrecut noapte dintre ani alături de familie în Madeira. În aceeași noapte a fost sărbătorită și mama starului, care a împlinit 69 de ani.

Portughezul a ținut, din nou, să închidă gura cârcotașilor după ce s-a tot spus că relația dintre el și iubita sa a început să se destrame. La finalul anului a acordat un interviu în care spunea că în curând are de gând să se căsătorească.

Până atunci, Ronaldo a arătat cât de fericit este alături de Georgina. Cei doi au postat mai multe fotografii de la petrecerea de Revelion în care par mai îndrăgostiți ca niciodată.

”Ce noapte specială pentru a încheia un 2023 cu totul special! Familia este totul”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Ronaldo și-a făcut mama să plângă

Maria Dolores Aveiro a primit un cadou spectaculos de la fiul său. Un Porsche Cayanne. Femeia a fost atât de emoționată încât nu și-a putut stăpânii lacrimile.

Se știe faptul că lusitanul este foarte atașat de mama sa.

„Mama m-a crescut sacrificându-și toata viața pentru mine. Se culca flămânda doar ca să-mi dea mie de mâncare. Nu aveam niciun ban. A lucrat 7 zile din 7, chiar și ore suplimentare ca menajeră pentru a-mi lua primii adidași cu crampoane, tot succesul meu este ea. Și cât va trăi va fi mereu lângă mine indiferent de ce se va intampla. Ea este adăpostul meu și cel mai mare dar al Lui Dumnezeu pentru mine.”, spunea Ronaldo.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed