S-a aflat adevărul. Mesajul incredibil al fostului lider mondial. De ce nu a fost invitat Ilie Năstase la ceremonia primirii Regelui Charles în România

S-a aflat adevărul. Mesajul fostului lider mondial. Ilie Năstase a explicat de ce nu a fost invitat la ceremonia primirii Regelui Charles în România.

Fostul jucător de tenis și Regele Charles al III-lea se cunosc personal.

De ce nu a fost invitat Ilie Năstase la ceremonia primirii Regelui Charles

Regele Charles al III-lea a fost primit, vineri, la Palatul Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis. În cinstea sa a fost organizată și o recepție la care au participat aproximativ 300 de invitați.

Ilie Năstase nu a fost însă invitat, în ciuda faptului că îl cunoaște personal pe Regele Charles al III-lea. Fostul lider mondial a explicat de ce nu a figurat pe lista invitaților.

„Mă bucur că Regele Charles vine în România şi se simte ataşat de ţara noastră, mai ales că ştiu că are o proprietate în Viscri. Legat de recepţie, nu am fost invitat, pentru că eu nu sunt iubit la Palatul Cotroceni, deoarece spun lucrurilor pe nume, iar oamenii care spun lucrurilor pe nume sunt consideraţi incomozi.

Pe actualul Rege l-am cunoscut în urmă cu ceva timp, când a venit în România la un muzeu. I-am fost prezentat de fostul prim-ministru Ponta şi era foarte încântat să mă cunoască, mai ales că-i place tenisul şi ştia multe despre activitatea mea. Dar glumind mi-a zis că nu ştia că sunt român. Răspunsul meu a venit spontan, explicându-i că mai sunt şi astfel de români”, a declarat Ilie Năstase pentru Orange Sport.

Aceasta este prima vizită oficială a unui monarh britanic în țara noastră. Regele Charles al III-lea va petrece cinci zile în România. După întâlnirea cu președintele României, suveranul a plecat la reședința sa de pe Valea Zălanului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed