S-a aflat adevărul despre Viorel Moldovan! Ce va face, de fapt, la Rapid. Dan Şucu i-a transmis clar atribuţiile

S-a aflat adevărul despre Viorel Moldovan! S-a aflat ce va face, de fapt, la Rapid. Dan Şucu i-a transmis clar atribuţiile. Fostul mare atacant va avea atribuţii importante în Giuleşti, dar nu decisive.

Dan Şucu l-a adus la Rapid pe Viorel Moldovan, dar deciziile sale viitoare nu vor fi hotărâtoare.

S-a aflat adevărul despre Viorel Moldovan!

Ionel Dănciulescu nu se aștepta la o astfel de mutare, dar spune că din punct de vedere al imaginii este un mare plus. Nu este însă convins că Moldovan va avea mână liberă în funcția de conducere a grupării din Giulești. ”Surprinzător. Nimeni nu se aștepta la numirea lui Viorel (n.r. – Viorel Moldovan). Sper să fie de bun augur. E un mare plus din punct de vedere al imaginii”, a spus Dănciulescu, în direct la Digi Sport.

Dănciulescu nu s-a oprit aici. ”Acum să sperăm ca va fi un mare plus și din punct de vedere al implicării în luarea anumitor decizii”, a mai spus Dănciulescu. Acesta a fost completat de Florin Prunea.

”Știam de acum două zile. El a avut de ales, nu a fost doar Rapid. A avut de ales între Rapid și Dinamo. A fost ofertat și de Dinamo. Chiar mi-a cerut un sfat. Este prima dată în ipostaza de conducător, și-a ales și un alt drum”, a spus Prunea care a explicat și ce putere va avea, de fapt, Moldovan la Rapid.

”I-am spus cam cum văd eu lucrurile, eu zic că este un câștig pentru Rapid. Are libertate totală pentru partea sportivă. Adică, antrenori, jucători și tot ce înseamnă parte sportivă.

Deși antrenorul a venit înaintea lui, mi-a spus că-și asumă aceste lucruri. Adică, nu-l poate da afară pe Lennon, dar poate să-și pună punctul de vedere”, a spus Prunea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed