S-a aflat adevărul despre vedeta lui Elias Charalambous! Anunţ de ultim moment al lui Mihai Stoica. Jucătorul, blocat la FCSB

S-a aflat adevărul despre vedeta lui Elias Charalambous! Anunţ de ultim moment al lui Mihai Stoica. Jucătorul, blocat la FCSB după ce nu şi-a găsit echipă să plece. Este vorba despre portarul Andrei Vlad.

Portarul de rezervă al lui Elias Charalambous nu mai pleacă de la FCSB. Mihai Stoica a confirmat decizia.

S-a aflat adevărul despre vedeta lui Elias Charalambous!

Portarul lui Elias Charalambous primise ultimatum din partea lui Gigi Becali. A fost la un pas de plecarea de la FCSB, însă Mihai Stoica anunță o răsturnare incredibilă de situație. Continuă la FCSB cel puţin până în iarnă.

Gigi Becali declara la un moment dat că fostul portar titular al FCSB-ului este liber să semneze cu o altă echipă, unde să prindă mai multe minute de joc. Ulterior, patronul campioanei României i-a dat un ultimatum lui Andrei Vlad.

“Andrei Vlad rămâne. Este jucătorul nostru până în decembrie”, a declarat Mihai Stoica, în direct la Orange Sport. În stagiunea 2023/2024, Andrei Vlad a adunat doar 4 apariții la FCSB, dintre care 3 în Cupa României și una singură în campionat.

Andrei Vlad nu și-a găsit echipă, după ce Gigi Becali a anunțat că este liber să semneze cu oricine își dorește. ”Dacă Vlad vrea să plece, să semneze și să plece. El, dacă mai stă o săptămână și nu iau portar, nu mai poate să plece”, declara Gigi Becali, despre Andrei Vlad la finalul lunii mai.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed