Cum vrea Gigi Becali să-şi readucă vedeta la FCSB. Planul latifundiarului din Pipera, devoalat. Va merge în cantonament cu echipa lui Elias Charalambous

Gigi Becali nu renunță la preferatul său. Cum vrea să îl readucă la FCSB pe fostul căpitan al echipei. Latifundiarul din Pipera i-a dat un ultimatum jucătorului legitimat la formația din Arabia Saudită.

FCSB a câștigat titlul de campiona a României în acest sezon, după o pauză de 9 ani, și automat s-a calificat în Champions League.

Cum vrea Gigi Becali să-şi readucă vedeta la FCSB

Îmediat după încoronarea echipei, Gigi Becali a anunțat că urmează transferuri de top la FCSB, pentru a întări lotul.

Pe lista jucătorilor doriți de patronul echipei se află și Florin Tănase, fostul căpitan al roș-albaștrilor, cu care Gigi a discutat deja pe tema transferului, însă nimic nu este încă concret.

Se pare că Tănase amână să dea un răspuns, iar latifundiarul nu mai poate aștepta, așa că i-a dat un ultimatul.
„I-am spus că dacă vine cu noi în pregătire bine, dacă nu, nu mai contează. El a zis că până în data de 16 impresarul lui îi găsește ceva.

Pe data de 17-18 trebuie să fii, să vii în Olanda. Te duci în Olanda și până pe data de 4 iulie nu facem contractul. Îți dau posibilitatea să te antrenezi cu noi și să fii liber de contract”, a spus, la digisport.ro, Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed