S-a aflat adevărul despre vedeta lui Edi Iordănescu! Dezvăluiri uluitoare făcute de Laurenţiu Reghecampf. Nimeni nu ştia aceste lucruri

S-a aflat adevărul despre vedeta lui Edi Iordănescu! Dezvăluiri uluitoare făcute de Laurenţiu Reghecampf. Nimeni nu ştia aceste lucruri despre unul dintre cei mai buni jucători ai tricolorilor.

Laurenţiu Reghecampf a dat cărţile pe faţă. A făcut dezvăluiri uluitoare despre portarul naţionalei, Florin Niță.

S-a aflat adevărul despre vedeta lui Edi Iordănescu!

Titularul lui Edi Iordănescu din meciul cu Ucraina a avut parte de un trecut cu greutăţi. Fostul său antrenor, Laurenţiu Reghecampf a spus ce s-a întâmplat. Sunt dezvăluiri din perioada Concordia Chiajna. Reghe l-a avut şi la FCSB.

Antrenorul şi-a adus aminte de momentul în care, aflat în funcția de antrenor la FCSB, a decis să-l achizționeze pe Niță de la Chiajna. Deși îl percepea ca pe un fotbalist cu o constituție firavă, tehnicianul a fost suprins să constate îmbunătățirea fizică pe care goalkeepeer-ul a afișat-o în momentul în care a ajuns la clubul lui Becali, conform sport.ro.

„Niță avea un fizic subțirel la Concordia Chiajna. Noi aveam portari la FCSB, dar ne mai trebuia și a treia variantă. Eu l-am propus pe Niță.

L-am luat, și după o lună sau două-trei săptămâni, cât a durat pauza de vară, a venit mult mai solid. Noi ne-am întrebat ce s-a întâmplat… El a spus că a muncit.

«Cum adică ai muncit?». «Am tăiat o pădure». A tăiat lemne! Dacă stai să muncești de dimineața până seara… Omul muncea, avea nevoie să își întrețină familia”, a povestit Laurențiu Reghecampf.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed