Final de drum pentru Olimpiu Moruţan! Vestea momentului despre tricolor vine din Turcia. Şi Alexandru Cicâldău, direct vizat

Final de drum pentru Olimpiu Moruţan! Vestea momentului despre tricolor vine din Turcia. Şi Alexandru Cicâldău, direct vizat. Cei doi jucători români sunt legaţi de Galatasaray, dar nu au loc la această echipă.

În campionatul În stagiunea recent încheiat, Cicâldău a evoluat la Konyaspor, echipă care a terminat pe locul 17 în SuperLig. Olimpiu Mourțan a jucat pentru Ankaragucu, formație care a retrogradat în al doilea eșalon fotbalistic din Turcia.

Final de drum pentru Olimpiu Moruţan!

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău mai au contract cu Galatasaray până în vara anului 2026. Turcii au anunțat care le este viitorul, conform Millyet. Sursa citată spune că cei doi jucători români nu intră în planurile lui Okan Buruk pentru stagiunea următoare.

Astfel, vor trebui să își caute un nou angajament în această vară. ”Okan Buruk va lua decizii radicale, în special în privința fotbaliștilor străini. Cicâldău, Dubois, Moruțan și Ross, care s-au întors din împrumuturi, nu sunt luați în calcul pentru sezonul următor”, anunță sursa citată.

Alex Cicâldău își poate arăta valoare în această vară la Campionatul European. Edi Iordănescu l-a convocat în lotul preliminar. De cealaltă parte, Olimpiu Moruțan este accidentat şi a ratat EURO 2024.

Moruțan s-a accidentat în meciul Ankaragucu – Besiktaș, din 24 aprilie, din turul semifinalelor din Cupa Turciei. Medicii au decis să-l opereze de urgență după ce a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile. Moruțan a evoluat în 36 de partide pentru Galatasaray, timp în care a reușit să marcheze 3 goluri și să ofere 5 pase decisive. De cealaltă parte, Cicâldău a jucat în 41 de meciuri pentru gruparea ”Cim-Bom-Bom” și a marcat 5 goluri și a pasat decisiv în 4 rânduri.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed