S-a aflat adevărul despre tricolorul lui Edi Iordănescu! Ce se întâmplă, de fapt, cu atacantul. Dezvăluiri de ultimă oră din Turcia

Dezvăluiri de ultimă oră în cazul tricolorului lui Edi Iordănescu. S-a aflat ce se întâmplă de fapt cu negocierile din Turcia. A primit sau nu Denis Drăguș ofertă de la oficialii Trabzonspor.

Prestațiile incredibile ale lui Denis Drăguș de la Gaziantep au pus pe urma lui echipe din Superlig, care vor să îl transfere. Oficialii de la Standard Liege, echipa la care este legitimat, speră să îl vândă cu o sumă destul de mare.

S-a aflat adevărul despre tricolorul lui Edi Iordănescu!

După ce s-a scris că Trabzonspor, a trimis o ofertă pe numele lui Denis Drăguș, iar Florin Manea a declarat că negocierile cu echipa din Turcia sunt avansate, un jurnalist din Turcia declară că nu s-a discutat nimic, cu nimeni.

Ali Budak susține că a vorbit cu „adevăratul impresar” al fotbalistului, care susține că nu a existat nici o negociere.

”Am vorbit cu Enrico, adevăratul agent al lui Denis Drăguș și exact asta mi-a spus: ‘Nimeni nu are voie să vorbească în numele lui Denis. Știrile legate de Trabzonspor nu sunt adevărate. Mintea lui Denis este doar la Gaziantep, e concentrat pentru a ajuta echipa să se salveze de la retrogradare”, a transmis jurnalistul turc Ali Budak, de la Gazispor.

Denis Drăguș a fost adus la Gaziantep de către Marius Șumudică. Acesta se află sub formă de împrumut de la Standard Liege, până în vară, la finalul acestui sezon.

Tricolorul este cotat de site-urile de specialitate la 3 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed