S-a aflat adevărul despre Simona Halep! Ce facultate a terminat sportiva. Dezvăluiri uluitoare din trecutul fostului lider mondial

Dezvăluiri incredibile făcute de Simona Halep. Facultatea pe care a urmat-o fostul lider mondial înaintea carierei din tenis. Sportiva a povestit despre un moment important de pe vremea când era elevă.

Simona Halep a absolvit liceul cu o nota destul de bună și mai mult de atât a obținut și o diplomă de facultate. Deși toată lumea știe despre cariera sa în tenis, puțini sunt cei care știu studiile finalizate de aceasta.

S-a aflat adevărul despre Simona Halep!

Simona Halep, care este originară din Costanța, și-a început cariera în sport încă de la 14 ani, atunci când a început să participe la competițiile ITF.

Sportiva a fost nevoită să se concentreze mai mult pe viitoarea sa carieră în tenis, decât pe studii.

Sportiva noastră a fost înscrisă în clasele I-VIII la școala Gimnazială nr. 30 ”Gheorghe Țițeica” din Constanța. Apoi a fost elevă la Liceul cu Program Sportiv ”Nicolae Rotaru” în perioada 2006-2010.

La finalul studiilor liceale, Halep nu a putut da Bacalaureatul la sesiunea din vară, fiind concurentă în acea perioadă la un turneu în Asia. Însă, și-a dat examenele de BAC în toamnă și a reușit să îbțină media generală 8.

Simona ș-a înscris apoi la facultate, unde a ales să studieze sportul, terminând astfel Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Ovidius din Constanța, pe care a absolvit-o în anul 2014.

”Ce copil ratează BAC-ul pentru un concurs?”

Fostul diriginte a Simonei a povestit pentru libertatea.ro, despre episodul Bacalaureatului, atunci când sportiva a fost nevoită să lipsească.

”Mi-ați amintit de episodul Bacalaureat, si făceam parte din comisia de supraveghere a desfășurării examenului. La efectuarea prezenței singura persoană care lipsea era Simona Halep. Am întrebat de ce lipsește și am primit răspunsul: Joacă tenis, este la un turneu, parcă în Asia.

Eu, sigur m-am întrebat: ce copil ratează BAC-ul pentru un concurs? Acum am aflat răspunsul adevărat. Si nu pot spune decât: Bravo, Simona Halep! Toate eforturile tale nu au fost zadarnice!”, a declarat Cătălin Spătaru.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed