S-a aflat adevărul despre Radu Drăgușin! Tunul financiar dat de tricolor. S-a întâmplat după ce a ajuns la Tottenham

S-a aflat adevărul despre Radu Drăgușin! Tunul financiar dat de tricolor. S-a întâmplat după ce a ajuns la Tottenham. Fundașul român apare în topul făcut de jurnaliștii din Marea Britanie.

Odată cu transferul la Tottenham, Radu Drăgușin a devenit cel mai scump fotbalist român din istorie. Cu toate că englezii au plătit 31 de milioane de euro celor de la Genoa, fundașul a fost folosit doar câteva minute pe final, în 3 meciuri. La ultimul meci al echipei împotriva celor de la Brighton, a rămas pe banca de rezerve.

S-a aflat adevărul despre Radu Drăgușin!

Cu toate acestea, jurnaliștii de la The Sun au făcut un top al celor mai bine plătiți jucători U21 din Premier League, iar Radu Drăgușin apare și el pe listă.

Se pare că Jeremy Doku, Alejandro Garnacho sau Cole Palmer, fotbaliști de la Manchester City, Manchester United şi Chelsea, sunt clasați sub Drăgușin.

Conform sursei menționate, fundașul român de la naționala lui Edi Iordănescu primește de la Tottenham 85.000 de lire sterline pe săptămână. Acest lucru îl clasează pe locul 6 în clasamentul în care Ansu Fati, cu 160.000 de lire sterline pe săptămână, este pe primul loc.

31 de milioane de euro, cu tot cu bonusuri, a fost prețul cu care s-a transferat Radu de la Genoa la Tottenham.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed