Bombă în Premier League! Jurgen Klopp pleacă de la Liverpool. Dezvăluirea momentului făcută de antrenorul german

Bombă în Premier League! Jurgen Klopp pleacă de la Liverpool. Dezvăluirea momentului făcută de antrenorul german. Chiar tehnicianul echipei de pe Anfield a fost cel care a făcut anunţul.

Jurgen Klopp pleacă de la Liverpool la finalul acestui sezon. Nimeni nu se aştepta la o asemenea decizie din partea antrenorului german.

Jurgen Klopp pleacă de la Liverpool

Anunţul plecării lui Jurgen Klopp a fost făcut pe site-ul oficial al clubului englez. În plus, neamțul spune că e epuizat și că nu vrea să mai antreneze acum. Germanul este la Liverpool din 2015, când i-a luat locul lui Brendan Rodgers. Pleacă după al 9-lea sezon, timp în care a luat primul titlu de Premier League cu Liverpool și o Ligă a Campionilor.

„Acum, spun că nu voi mai antrena niciodată. Dar nu știu ce aduce viitorul, fiindcă nu am mai fost în această situație. Ce știu 100% sigur este că nu voi mai antrena niciun club din Anglia vreodată, în afară de Liverpool. Sunt 100% sigur. Cel puțin un an nu voi mai antrena nimic”, a declarat Klopp.

Germanul nu s-a oprit aici. „Voi pleca la finalul acestui sezon. Înțeleg că e o decizie șocantă pentru mulți, dar voi încerca să explic. Iubesc absolut totul despre acest club, oraș, suporteri, echipă. Dar iau această decizie pe care sunt convins că trebuie să o iau. Nu mai am energie. Știam de mai mult timp că trebuie să o anunț.

Nu mai pot face meseria, încă o dată și încă o dată etc. După toate lucrurile prin care am trecut, respectul și dragostea mea au crescut pentru voi. Vă datorez adevărul, iar ăsta e adevărul.

Simt că sunt, cum să spun, în criză de energie”, a declarat Klopp în cadrul unui interviu pentru Liverpool TV.

Klopp a anunțat că decizia era una necesară, pentru că vrea să trăiască precum un om normal de acum înainte. „Sunt OK, sănătos. Nimeni nu trebuie să fie îngrijorat în această treabă. Am informat clubul din noiembrie. Când am stat să plănuiesc noul sezon, mi-a venit gândul că nu mai sunt aici, nu mai pot.

Am fost surprins de gând, dar atunci a început. A fost un sezon trecut foarte extenuant. E surprinzător că decizia a rămas secretă până acum. Stafful meu trebuia, totuși, să știe din timp, la fel și clubul.

De asta am vorbit acum. Peste ani, rolul meu la Liverpool a fost dominant. E prima dată când trebuie să iau o asemenea decizie, e mai bine să o fac mai devreme, decât prea târziu.”, a declarat Klopp.

Klopp i-a adus lui Liverpool primul titlu după o pauză de 30 de ani, în 2020. Cu un an înainte câștigase Champions League, după o finală cu Tottenham, scor 2-0. A mai cucerit un Campionat Mondial al Cluburilor, Cupa Ligii Angliei, Cupa Angliei, Supercupa Angliei și Supercupa Europei. „Această știre reprezintă întotdeauna o lovitură pentru club de fiecare dată când este anunțată. Credeam că va mai dura câțiva ani. Ce manager…ce om! Hai să ne despărțim cu un trofeu, Jurgen”, a spus Jamie Carragher.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed