S-a aflat adevărul despre noua vedetă a lui Elias Charalambous! Îi va lua faţa lui Florinel Coman. FCSB a dat lovitura

S-a aflat adevărul despre noua vedetă a lui Elias Charalambous! Foștii patroni susțin că îi va lua faţa lui Florinel Coman. FCSB a dat lovitura pe piața transferurilor și a adus un jucător de top.

Un nou jucător s-a alăturat echipei antrenate de Elias Charalambous. Este vorba despre Marius Ștefănescu, fotbalist veni de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Acesta și-a dorit foarte mult să joace în tricoul roș-albaștrilor.

S-a aflat adevărul despre vedeta lui Elias Charalambous!

FCSB l-a achiziționat Marius Ștefănescu, iar Attila Hadnagy a dezvăluit pentru ProSport că numai roș-albaștrii au făcut singura ofertă concretă pentru jucător. Mai mult, oficialul formației covăsnene pariază pe Ștefănescu, despre care este sigur că va deveni cel mai bun jucător de la FCSB și va concura cu Florinel Coman.

„Din martie, Ștefănescu n-a mai vrut să rămână la noi. Și, atunci, dacă ar fi rămas ce rezolvam? Pierdeam și banii, dar și jucătorul. Acum, el are șansa să joace în Champions League. Și eu cred că 100% poate să îi ajute pe cei de la FCSB. E cel mai bun de acolo, alături de Florinel Coman”, a completat oficialul covăsnenilor.

„Am luat cel mai bun jucător de la o echipă din play-off. Eu cred că el va da multe goluri la noi, mai multe decât la Sepsi. E genul meu de jucător, care nu pierde mingea. Cu mine ești prieten dacă nu pierzi mingea. Ori driblează, ori pasează, el nu pierde mingea”, a declarat Gigi Becali.

Singura ofertă concretă a fost de la FCSB!

Oficialii clubului au spus că FCSB a fost singura echipă care a făcut o ofertă concretă pentru cel mai bun jucător al covăsnenilor. În rest au fost doar presupuneri. Sepsi a încasat peste un milion de euro pentru transferul lui Ștefănescu.

„Noi regretăm la Sfântu Gheorghe plecarea lui Marius Ștefănescu la FCSB, dar eu mă bucur pentru el, pentru că a ajuns la o echipă mare.

A fost singura ofertă concretă și nu o puteam refuza, pentru că banii luați reprezintă un sfert din bugetul nostru. În rest, doar discuții și nimic concret”, a spus Attila Hadnagy, pentru ProSport.

Sepsi pregătește în această perioadă un transfer pentru înlocuirea internaționalului român. La Sfântu Gheorghe ar putea să mai sosească un jucător important.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed