Noul jucător al celor de la FCSB are tupeu! Anunţ clar al vedetei lui Elias Charalambous. De ce a semnat, de fapt, cu campioana

Noul jucător al celor de la FCSB are tupeu! Anunţul clar al vedetei lui Elias Charalambous din noul sezon. De ce și-a dorit atât de mult să semneze, de fapt, cu campioana Superligii?! S-a decis să spună totul.

Elias Charalambous are un nou fotbalist în lot. Fostul jucător al celor de la Sepsi și-a dorit foarte mult să se transfere la FCSB. Acesta a declarat că este foarte fericit că va juca la cea mai iubită echipă din România.

Anunțul vedetei lui Elias Charalambous!

Marius Ștefănescu (25 de ani) a fost transferat de FCSB de la Sepsi Sfântu Gheorghe pentru suma de 1,3 milioane de euro. Patronul covăsnenilor, a declarat în mai multe rânduri că nu-l va ceda pe Ștefănescu la FCSB. Omul de afaceri și-a încălcat promisiunea după ce jucătorul l-ar fi amenințat că se va lăsa de fotbal dacă mutarea nu se va concretiza.

Sursă foto Facebook FCSB

Fotbalistul a semnat un contract valabil până în vara anului 2029 și este foarte încântat de alegerea făcută.
Marius Ștefănescu a oferit și primul interviu din postura de jucător al celor de la FCSB și a dezvăluit că un rol extrem de important în alegerea sa l-au avut și suporterii, care au umplut Arena Națională la ultimele partide din sezonul recent încheiat.

”Mă simt extrem de fericit, bucuros să fac parte din cea mai frumoasă echipă și iubită din România. Toată lumea știe acest lucru. Am așteptat să se finalizeze cât mai repede transferul. Este clar, atunci când campioana României te dorește, nu speri decât să semnezi cât mai repede.

Am jucat pe Arena Națională, sunt cei mai frumoși fani. Când joci cu 50.000 de oameni în spate, nu ai cum să nu te simți fotbalist. Acest lucru m-a făcut și mai tare să aleg FCSB. Îmi doresc să vină cât mai mulți suporteri la meciuri, iar la final să ne bucurăm împreună”, a declarat Marius Ștefănescu.

Cum a ajuns Ștefanescu la FCSB?

Patronul Laszlo Dioszegi a explicat pentru Digi Sport, cum a fost mai mult sau mai puțin șantajat de Ștefănescu să fie lăsat să plece

”Acum un lucru e sigur – dacă un jucător vrea să plece, poate pleca prin orice mijloace. Noi degeaba avem contract, jucătorul tot poate. Am stat mult și ne-am gândit. Ne-a implorat Bernd Storck să-l lăsăm să plece, că nu mai e cu capul aici.

Mi-au zis că știu că mi-am dat cuvântul, dar că jucătorul e un tânăr care a cochetat cu naționala României. Că e vorba de viața lui și că nu sunt un Dumnezeu să nu-l las la FCSB. Ștefănescu mi-a zis că mai bine renunță la fotbal decât să joace tot la noi”, a declarat Dioszegi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed